10 novih jesenskih dišav, ki puščajo velik pečat

08. oktober 2024

10 novih jesenskih dišav, ki puščajo velik pečat

08. oktober 2024
Foto: Pexels
10 novih jesenskih dišav, ki puščajo velik pečat

10 novih jesenskih dišav, ki puščajo velik pečat

08. oktober 2024
Foto: Pexels

Z novim letnim časom ne menjamo le garderobe, ampak tudi dišave, ki nas popeljejo skozi čarobne trenutke novega letnega časa.

To sezono parfumerji stavijo na globino in toplino, ki jo utelešajo note sandalovine in vanilje. Poiščite svojo novo najljubšo dišavo in naj bo jesen vaš najlepši dišeči spremljevalec.

1. DKNY 24/7

Ta nova dišava uteleša energijo in vibracije mesta, ki nikoli ne spi, in je slavospev večnemu optimizmu, brezmejnemu zaupanju in preprostemu kul, ki označuje novo generacijo.

Vonj v zgornjih notah sestavljajo rdeč poper, rabarbara, kutina, v srednjih notah vrtnica Centifolia, tuberoza, indijski sambac jasmin ter v spodnjih notah cedrovina, sandalovina, mošus ter Ambrox® Super.

Foto: DKNY

2. MUGLER Angel Fantasm

Ambrasto-gurmansko-sadna dišava pooseblja in prebudi vaše drzne fantazije. Čutno dišavo sestavljajo sočen ananas, kokos, pačuli in vanilja. Razkošna dišava je ujeta v ikonično steklenico v obliki zvezde, ki je na voljo za ponovno polnjenje.

Foto: Mugler

3. WOMEN`SECRET Intimate Delight

Dišava je močan simbol ženstvenosti ter odraz strasti in optimizma. Intenzivna rožnata barva je ujeta v edinstven dizajn intenzivno rožnate stekleničke. Ta dišavna kreacija parfumerja Jérôma di Marina se začne s sočno malino, ki s pridihom rožnatega popra, ovije sladke in zapeljive note cvetov pomarančevca in potonike, drzno dišavo pa zaokrožajo zrna tonke in čutna vanilja.

Foto: Women`secret

4. CACHAREL Amor Amor

Hipnotični ljubezenski napoj cvetja in sadja vas nikakor ne bo razočaral. Novo parfumsko vodo sicer ikonične dišave sestavljajo akordi vrtnice in hruške ter akordi irisa in belega mošusa. Vonj prve ljubezni z novo modernejšo in intenzivnejšo paleto.

Foto: Cacharel

5. LANCOME La vie est belle L’Elixir

Privlačna dišava upodablja moč, svobodo in slavi veselje, je drzna, vznemirljiva, simbol sreče, ki jo določate vi. Privlačnost L’Elixirja je nakazana v tekočem akordu maline, ki odpira dišavo. Ta se prepleta s sočno hruško, citrusnimi notami bergamotke in zelene mandarine, notami vijolice, vrtnice, kakava, usnja in cedrovine.

Foto: Lancome

6. TORY BURCH Sublime

Dišava, katere zvezda kampanje je Kendall Jenner, je zanimiva alkimija usnja, pomešanega z nežno vrtnico in cvetom osmantusa, zemeljskim vetiverjem in svetlo mandarino. Močno in čutno dišavo sta ustvarila parfumski mojster Rodrigo Flores-Roux in parfumerka Christine Hassan.

Foto: Tory Burch

7. HUGO BOSS Alive Absolu

Če ste za intenzivnejše dišave, bo ta prefinjen, usnjen in lesen parfum, ki slavi moč ženske, kot nalašč za vas. Ta absolutno drzen in razkošen parfum izraža duh samozavesti in življenja brez meja. Parfumerka Marie Salamagne je združila dragoceno esenco pačulija z akordom vanilje ter čutnimi notami usnja.

Foto: Hugo Boss

8. EMANUEL UNGARO Cosmic Woman

Kozmična sladka dišava, ki združuje klasično ženstvenost s futuristično modernostjo, izžareva samozavest in pridih skrivnostnosti. V zgornjih notah navdušujejo sadne note z mangom, citrusi in črnim ribezom, spodnje note sestavljajo cvetlična eleganca iris, vijolice, pomarančnih cvetov in heliotropa, dišavo za v spodnjih notah zaokrožajo še mošus, sandalovina, pačuli, zrna tonke ter vanilja.

Foto: Emanuel Ungaro

9. KENZO Flower by Kenzo La Récolte Parisienne

Parfumska voda, v kateri se ikonični urbani mak prepleta s prosto rastočimi cvetovi pariškega polja, je poetični pristop k varovanju narave, saj sloni na nabiranju vonja, ne cveta.

Njen zgodovinski podpis, subtilne mešanice damaščanske vrtnice in belega mošusa, se odpre svežim, čutnim vidikom: pridihu svetlo rumene mandarine, začimbi rožnatega akorda dalije in sladkobi galantnega tonka fižola.

Foto: Kenzo

10. PRADA Paradoxe Virtual Flower

To je dišava, ki se poklanja ustvarjalnemu in inovativnemu duhu Prade. S svojim svežim in cvetličnim podpisom širi meje čutnega zaznavanja in izziva razumevanje realnosti. Prada Paradoxe Virtual Flower je metafora za inovacije, ki združuje tehnično natančnost s človeško intuicijo.

Dišavo definira unikatna sestavina, Jasmine Artificial – AI inteligenčna sestavina, ki pristno zajame zračen, živahen vonj jasminovega cveta kot cveti v naravi.

Foto: Prada

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic