Cool Fotr je za Tejo našel popolno praznično darilo

16. december 2020
Cool Fotr je za Tejo našel popolno praznično darilo

Cool Fotr je za Tejo našel popolno praznično darilo

16. december 2020

Jani Jugovic, priljubljen slovenski vloger, ki deluje pod imenom Cool Fotr, je letos praznično darilo za svojo Tejo poiskal na spletni tržnici bolha.com, saj ji je želel podariti nekaj unikatnega, nekaj, kar jo bo spomnilo na otroštvo. Največji spletni oglasnik bolha.com nas sicer letos v praznični akciji Podarite (si) čas spodbuja, da za najdražje izberemo trajnostna darila, s katerimi hkrati podarimo tudi svoj čas. Le kaj bi lahko bilo bolj dragocenega?

Največji spletni oglasnik bolha.com spodbuja k trajnostni izbiri prazničnih daril.

Podaril ji je spomine na otroštvo in svoj čas

Čas prazničnih obdarovanj je zagotovo eden najlepših v letu, saj skrbno izbrana darila, še bolj pa skupni trenutki, najdražjim narišejo širok nasmeh na obraz in navdajo s toplino. Tudi Jani Jugovic (Cool Fotr) je letos zelo premišljeno izbral darilo za svojo ženo Tejo – retro družinski računalnik in igrice.

Najlepše mi je, ko mi uspe presenetiti Tejo, in tokrat mi je zares uspelo. Se spomnite, ko smo kakšnih 30 let nazaj kot otroci igrali igrice na družinskem računalniku? No, Teja je bila obsedena z njimi in mi je že neštetokrat povedala, kako jih je obvladala, pa tudi, da bi me v teh igricah nedvomno premagala,” je na družbenem omrežju povedal Jani Jugovic.

Ker tovrstnega računalnika in igric v trgovinah ni več mogoče kupiti, se je odločil, da pregleda splet in naposled na spletnem oglasniku bolha.com našel izvirni starinski družinski računalnik.

“Takšnega, starega kot zemlja, in sem Teji podaril tisto, kar je vredno največ. Nekaj, kar ne dobiš v vsaki trgovini in nekaj, v čemer bom zagotovo boljši kot ona. 🙂 Podaril sem ji čas,” je še povedal Jani Jugovic.

Ideje za unikatna darila z bolha.com

Občutek, ko je izbrano pravo darilo, je zagotovo neprecenljiv, če zraven podarimo še svoj čas in ob tem pomislimo tudi na okolje, je darilo popolno. Na bolha.com lahko na primer otroku kupite rabljeno kolo ali sani, športne pripomočke, družabne igre, glasbila ali igrače. Morda kaj skupaj prenovite ali enostavno uživate v sproščenih skupnih trenutkih. Kaj pa tehnični pripomočki, kot so mobilniki, računalnik ali slušalke, s katerimi bodo vaši bližnji lažje ostali v stiku s člani širše družine in prijatelji? Tudi mali gospodinjski aparati in pripomočki za peko so lahko lepo darilo, saj ni lepšega kot skupaj ustvariti slastne praznične jedi in nostalgični vonj po praznikih.

Zakaj bi tudi pri darilih morali misliti na okolje?

V Sloveniji vsako leto proizvedemo 8,4 milijona ton odpadkov, neverjetnih 99 odstotkov novih stvari, pa že po šestih mesecih pristane v smeteh. Z izbiro darila na bolha.com ne ustvarite novega odpadka, izognete se uporabi plastične embalaže, izdelek ne bo pripotoval od daleč, hkrati pa bo lepo ohranjen in cenejši, kot če bi kupili novega. Darilo vsekakor lahko prinese veselje, tudi če ni novo.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic