Edinstveni preparat, ki koži povrne sijaj

08. marec 2022
Edinstveni preparat, ki koži povrne sijaj

Edinstveni preparat, ki koži povrne sijaj

08. marec 2022

Si predstavljate čudežno injekcijo, ki bi vam povrnila sijaj in napetost kože? Vse to je danes dosegljivo!

Koža. Naš največji organ, ki ščiti notranje organe pred poškodbami, predstavlja obrambo pred škodljivimi mikroorganizmi, uravnava temperaturo.

Dehidrirana koža je po videzu pusta in nezdrava, poleg tega pa tudi manj odporna na vse zunanje dejavnike, zato za svoje delovanje potrebuje zadostno količino vlage.

Ustrezna nega z ustreznimi kozmetičnimi izdelki je ključna, toda kreme ne prodirajo dovolj globoko. Si predstavljate, da bi lahko pod kožo vnesli vlažilno kremo, ki bi se tam obdržala nekaj mesecev?

S kremo tega učinka ne moremo doseči, ga pa lahko z injiciranjem sredstev, biostimulatorjev, ki dokazano izboljšajo elastičnost kože, nastanek kolagena in elastina.

Na tržišču je na voljo več izdelkov, o enem izmed njih, Profhilu, smo se pogovarjali z dr. Natalijo Evdakovo, dr. med. , spec. dermatovenerologije.

Kaj je Profhilo® in v čem se razlikuje od običajnih polnil?

Profhilo je inovativni tretma, ki osvežuje kožo, izboljšuje tonus in vrača volumen, zaustavlja staranje kože, spodbuja hidratacijo in lifting.

Profhilo® je biorevitalizacija, biomodulacija in biostimulacija kože, trojni učinek – deluje kot hialuronsko polnilo, skin booster in mezoterapija.Prvi znaki utrujenosti in staranja so posledica pomanjkanja vlage in kolagena v globljih plasteh kože. Površinska nega kože s serumi in kremami postaja vse bolj napredna, vendar še vedno ne more prodreti v globlje plasti kože in tkiv in jih tako nahraniti. Ko koži primanjkuje ključnih elementov, se le-ta hitreje postara, izgubi kakovost in postane suha in manj napeta.

Gre za gel visoke koncentracije hialuronske kisline, ki vsebuje 32 mg visoko- in 32 mg nizko molekularne hialuronsko kislino (H-HA in L- HA).

Hialuronska kislina z nizko molekulsko maso hidrira kožo in spodbuja proizvodnjo naravnega kolagena in elastina, medtem ko hialuronska kislina z visoko molekulsko maso deluje podporno na strukturo kože.

Profhilo® počasi sprošča hialuronsko kislino in spodbuja proizvodnjo štirih različnih vrst kolagena in elastina, ki vsak na svoj način prispeva k izboljšanju kakovosti kože. Čeprav so vlažilci narejeni iz hialuronske kisline, tako kot večina polnil za obraz, ne dajejo Ne, čeprav so vlažilci za injiciranje narejeni iz hialuronske kisline, iz katere je narejena večina polnil za obraz, ne dajejo učinka napihovanja ali polnjenja obraza. So drugačne konsistence, kot polnila, ki dajejo volumen, mesto vbrizganja pa je tik pod površino kože, medtem, ko se polnila za volumen injicirajo globlje za dodajanje struktur ali nadomestitev izgubljenega volumna.

Profhilo® spodbuja fibroblaste globoko v tkivu, da sami proizvajajo več kolagena. Ravno zato je primeren tudi za vrat, roke, roke, kolena.

Kdaj se vidi učinek in na koliko časa ga je priporočljivo ponavljati?

Učinki so vidni že nekaj dni po prvem tretmaju in se postopoma izboljšujejo.
Na predhodno določene točke s tehniko BAP (bio estetske točke), nanesemo natančno določeno količino preparata. Na obrazu je samo 5 BAP točk na eni strani obraza in 5 BAP točk na drugi strani obraza.

Pet BPA točk

Hialuronska kislina (HA), snov v obliki gela, ki je naravno prisotna v naši koži, se vbrizgava v različne dele obraza, da se zmanjšajo gube, spremenijo značilnosti, kot sta nos in ustnice, ter oblikujejo predeli obraza. Opomba: vsa dermalna polnila niso narejena iz hialuronske kisline, vendar je to najbolj priljubljena izbira.

Profhilo® je injekcijsko sredstvo proti staranju, ki je narejeno iz hialuronske kisline (HA). To je izdelek, ki lahko biološko stimulira štiri vrste kolagena, elastina in proliferacijo matičnih celic adipocitov (maščob) ter tako naravno in učinkovito rešuje te težave proti staranju. Počasno sproščanje HA pri Profhilu povzroči naravno biološko preoblikovanje kože in izboljšano kakovost kože, ki traja do šest mesecev.

Kdo je primeren za zdravljenje s Profilom?

Profhilo je primeren za moške in ženske z blagimi do zmernimi znaki staranja kože. Zelo priporočljiv je za paciente, stare od 30 do 50 let, ki iščejo učinkovito metodo za vlaženje kože ter izboljšanje ohlapnosti, elastičnosti in drobnih gubic. Na splošno imajo od tega postopka koristi tudi starejši od 25 let.
Iz varnostnih razlogov Profhilo ni priporočljiv za bolnike, ki imajo/so:

  • Imunsko oslabljenim
  • so alergični na sestavine izdelka
  • imajo okužen predel kože, kot so akne ali prehladne rane
  • Nosečnice ali doječe matere

Foto: Profhilo

Avtor
Piše

Style. Več novic