Kaj vaš najljubši seks položaj pove o vas?

09. november 2015

Kaj vaš najljubši seks položaj pove o vas?

09. november 2015

Kaj imata skupnega vaš najljubši položaj med ljubljenjem in osebnost? Vaš najljubši položaj veliko pove o vas…

Ste pomislili, da način kako se najpogosteje ljubite, ni zgolj slučaj, vendar veliko lahko pove o vaši osebnosti.

Ni popolnoma nepomembno, če imate najraje misionarski položaj ali pa morda bolj uživate v “doggy stylu” ali katerem drugem položaju. Prav tako je zanimiv podatek ali vam bolj odgovarja običajen seks ali morda bolj uživate v oralnem ali analnem seksu.

hotcouple1

Vse te podrobnosti veliko povedo o vas. Ali to pomeni,da ste poredni? Ali bi smeli? Se sprašujete kaj vaše obnašanje v postelji pove o vas?

Ženska zgoraj

Če ste ženska in uživate v tem, da vi diktirate ritem ljubljena s tem, ko ste zgoraj, potem veste kaj si želite v življenju. Še več, ko si določite cilj, vas nič ne more odvrniti od njegove realizacije, ne glede na to ali je to nakup stotega para čevljev, morda dela ali pa osebe, ki se vam je zataknila za oko.

stand

Seksi gnezdo

Če uživate v položaju ljubljenja na boku, kjer partner leži z avami in vas nežno ljubkuje, ste zelo emocionalna in senzibilna oseba. Od partnerja pričakujete popolno predanost, tako čustveno, kot telesno. Vaš seks je dolg, izpopolnjen s poljubi in nežnimi dotiki.

“Doggy style”

V kolikor je ta položaj vaš najljubši, ste v poslovnem svetu znani kot organizirana, sposobna pa vseeno malo zaprta oseba. Ko pa poslovno obleko odložite, pokažete vašo divjo stran. Obožujete intenziven in strasten seks in vsekakor iščete partnerje, ki bo lahko sledil vašemu tempu.

hotcouple3

Seks v stoje

Če radi stojite medtem, ko se ljubite, ste oseba, ki življenje jemlje kot tekmovanje in vsem želite dokazati, da ste najboljši. Verjetnost, da najdete partnerja, ki vidi romantiko v maratonskih tekih, je sicer majhna, ko pa ga najdete bosta ostala nerazdružljiva in zmagovalca na poti doseganja vajinih ciljev.

hotcouple2

Seks pred ogledalom

Vam je všeč, če se gledate med seksom? Za vas je življenje predstava in verjetno ste v otroštvu radi prirejali razne predstave v katerih ste imeli glavno vlogo in tako zabavli družino in prijatelje. Radi imate pozornost, bodisi na plesišču, poslovnem sestanku ali v spalnici. In če je v spalnici ogledalo ste najbolj srečni.

Foto: Instagram

Avtor
Piše

Style. Več novic