Dnevni horoskop za sredo, 17. novembra 2021

16. november 2021
Dnevni horoskop za sredo, 17. novembra 2021

Dnevni horoskop za sredo, 17. novembra 2021

16. november 2021
Avtor: Profimedia

Močno boste prepričani vase ter v svoje zaznave, tako močno, da vas lahko označijo da ste zelo trmasti. Podporo boste iskali v krogu družine, z ostalimi se niti ne boste želeli povezovati.

Iskrena ljubezen bo prepletena s sočutjem in toplino. Komplimenti bodo prava poslastica za vaše srce in dušo, zato z njimi nikar ne skoparite.

OVEN

Vprašanja, na katera boste morali biti zaradi vpliva lune v znamenju bika osredotočeni, so signali za individualno izražanje samega sebe. Veliko se boste ukvarjali tudi z mnenji drugih.

BIK

Nikar ne pričakujte pomoči od drugih ampak se reševanja problemov lotite kar sami. Če jih boste reševali pazljivo, skrbno in odgovorno, potem ne boste izgubili položaja, dela ali projekta.

DVOJČKA

Trud, ki ga boste vlagali v delo, bo v današnjem dnevu z luno v biku celo nekdo opazil in deležni boste manjših opazk, ki pa jim ne boste naivno verjeli. Potrebujete več konkretnih dokazov.

RAK

Končno se lahko premaknete naprej saj smatrate, da vam to po vseh borbah pripada. Kljub temu se vam obetajo konflikti in spremembe v zvezi z cilji in situacijo na poslovnem področju.

LEV

Načrtovali boste nekaj pomembnega glede prihodnosti, vendar je bolje, če se z luno v biku prepustite svoji intuiciji, ki vam lahko pomaga, da bodo vaše želje že kmalu uresničljive.

DEVICA

Več kot običajno boste razmišljali o spremembah, ki jih želite doseči v prihodnosti. Osredotočili se boste na delo, saj trenutno ne čutite pravega zadovoljstva na tem področju.

TEHTNICA

Odpustite vse kar vas omejuje ter zadržuje pri koraku naprej. Pomembno je, da se vsega tega zavedate, saj boste le tako lahko skovali nov načrt in si zarisali čisto novo pot.

ŠKORPIJON

Ohranjajte s pomočjo lune v biku svoje ravnotežje in ne izgubljajte svoje energije po nepotrebnem. Ne delajte stvari prehitro, saj bi se vam lahko vse skupaj maščevalo v negativnem smislu.

STRELEC

Sproščeno delo, telesna dejavnost in prizadevanja bodo pomagala odpraviti kopičenje negativne energije. Vendar naredite kakšen konkreten korak v tej smeri. Prav tako se znebite ležernosti.

KOZOROG

Danes boste z luno v biku želeli obnoviti svojo energijo in svoje notranje ravnovesje, predvsem pa se izogibajte preobremenjenosti ali vsem presežkom, ki bodo vodili v slabše počutje.

VODNAR

Vztrajate, čeprav vas spremlja odločitev, da bi morali ubrati lažjo pot. V ljubezni boste znova neodločni, bojujete se sami s sabo ter s svojimi dvomi. Pazite, sicer boste naredili novo napako.

RIBI

Dan z luno v biku vam ponuja priložnost, da končno uresničite, kar ste dolgo načrtovali. Tudi težave se bodo pojavile, a ne bodo velike in nikakor ne bodo vplivale na celoten uspeh.

Prispevek je bil prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic