Osebni trener dokazuje, da lahko McDonald’s jemo vsak dan!

03. december 2021
Osebni trener dokazuje, da lahko McDonald’s jemo vsak dan!

Osebni trener dokazuje, da lahko McDonald’s jemo vsak dan!

03. december 2021
Avtor: Profimedia

Nekateri se bojijo hitre prehrane, zato se je TikToker in osebni trener odločil, da začne s dvotedenskim izzivom. Dva tedna bo vsak dan jedel hrano iz McDonald’sa.

Irski osebni trener Oisin Mulligan se je letos poleti odločil, da bo pregnal strah ljudi, ki menijo, da moramo za izgubo teže z jedilnika odstraniti hrano, ki nam je všeč, sploh če gre za hitro prehrano.

Njegov izziv je trajal dva tedna. Morda se izziv ne zdi dovolj drzen, toda osebni trener želi ljudem pokazati, da en obrok hitre hrane na dan ne pomeni konca sveta in pregrehe niso zares tako grešne. V dveh tednih si je vsak dan privoščil nekaj iz McDonald’sa. 

“Nobena vrsta hrane ne bo povzročila tega, da se zredimo, ključni faktor pri izgubi teže so kalorije in to bom dokazal,” je pred časom povedal v enem od svojih TikTokov. 

@mulligainz_fitness

Day 1 of Losing Weight while eating McDonald’s 😊#mcdonalds #calories #fatloss #fitness #fat #abs #personaltrainer #food #bigmac #keto #fyp

♬ Spectrum – Florence + The Machine

Poleg enega “nezdravega” obroka na dan je Oisin na dan prehodil vsaj deset tisoč korakov in se preostanek dneva držav svoje diete. Vsak dan je povedal tudi, koliko tehta in klub Big Macom, pomfrijem in kokakoli se je številka na tehtnici manjšala. 

V enem od svojih zadnjih videov tega izziva je poudaril, da naše “pregrehe” oziroma uživanje hrane, ki jo imamo radi, ne sme biti slaba stvar ali nekaj, kar bi morali obžalovati, oziroma česar bi se morali sramovati. V svoj jedilnik lahko vključimo prav vse, seveda pa v zmernem obsegu. Pri izzivu ni šlo za nikakršno reklamo McDonald’su, še manj za vzpodbudo, naj se s hitro prehrano prehranjujemo vsak dan. 

@mulligainz_fitness

You Can’t Fuck It Up #cico #calories #diet #fyp #xyz #fat #fatloss #fit #fitness #weightloss #weight #gym #exercise #skinny #abs #body #women #muscle

♬ Fast Car – Jonas Blue

Oisin na svojem profilu pogosto razbija mite o hrani, ki jo številni označujejo kot nezdravo, spodbuja zdrav način hujšanja in prehranjevanja, v svojem zadnjem videu pa je poudaril tudi pomembnost maščobe na našem telesu.

Style. Več novic