Dnevni horoskop za petek,17. decembra 2021

16. december 2021
Dnevni horoskop za petek,17. decembra 2021

Dnevni horoskop za petek,17. decembra 2021

16. december 2021
Avtor: Profimedia

Ne bodite presenečeni, če bodo vsi okoli vas samo filozofirali in obljubljali, dejanj pa ne bo na spregled.

Ne jemljite vsega tako zelo resno, saj v tem primeru sledijo razočaranja. Največ umirjenosti boste zaznavali vezani, ki vas bo umiril objem ljubljene osebe. Samski se boste brezglavo in razpršeno ozirali na okrog, brez pravih rezultatov.

OVEN

Z vplivom lune v znamenju dvojčkov boste hitri in premišljeni, zato vam ne morejo metati polen pod noge, ampak vas bodo končno začeli bolj spoštovati. Ste na pravi poti.

BIK

Prišli boste do grenkega spoznanja, da ničesar ne morete opraviti namesto drugih. To je nekaj, kar vas naenkrat muči, saj niste vajeni ostati v ozadju ali praznih rok. Začnite se ukvarjati s sabo.

DVOJČKA

Z vplivom lune v vašem znamenju boste živčni ali malodušni in zagotovo ne boste zadovoljni z doseženim, morda tudi zato, ker se pojavljajo težave na delu, ki jih niste pričakovali.

RAK

Ne bodo vas zanimale laži in manipulacije, zato boste vso energijo vlagali vase. Zasluga za dobro voljo pripada samo vam, kar bodo opazili tudi tisti, ki vas obkrožajo.

LEV

Odprite oči, saj bodo drobne malenkosti in majhni namigi zaradi lune v dvojčkih ključnega pomena. Nikar se ne spuščajte v prepire, saj nimate zadostnih argumentov.

DEVICA

Zaradi energije lune v dvojčkih vam ne bo dolgčas, posebno v družbi izredno prijetnih oseb. Lahko računate tudi na nesebično pomoč nekoga, ki je bil do sedaj samo vaš znanec.

TEHTNICA

Nečesa si boste tako močno želeli, da se boste podali v divjo vožnjo brez omejitev. Bodite potrpežljivi in se posvetite drugim stvarem, pa bo morda vse skupaj samo prišlo do vas.

ŠKORPIJON

Vsaj za trenutek se ustavite, da ne boste zaradi vpliva lune v dvojčkih zamudili kakšne posebne priložnosti, ki se vam bo ponudila. Naučite se biti sami s seboj, saj boste tako umirili svoje misli.

STRELEC

V preteklih dneh ste imeli pomisleke, zdaj pa lahko končno preidete k dejanjem. Ugotovili boste, kako lahko sodelujete z osebo, za katero si močno želite, da bi ostala prisotna.

KOZOROG

Precej boste zaradi lune v dvojčkih raztreseni in napake bodo le nežna posledica. Potrudite se vsaj okoli zadev, ki niso preveč zapletene. Prisluhnite osebi, ki prihaja z dobrim nasvetom.

VODNAR

Če imate že dalj časa težave v odnosu, se zaradi lune v dvojčkih soočenju raje izognite. Prehitro boste užaljeni, da bi se lahko zares odkrito pogovorila in dorekla zadeve v zvezi z odnosom.

RIBI

Lahko se zaprete vase, vendar s tem ne boste rešili ničesar. Morda ste začutili le začasno potrebo po premoru, saj ste v resnici polni novih načrtov, ki bi jih lahko udejanjili.

Prispevek je bil prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic