Dnevni horoskop za nedeljo, 19. decembra 2021

18. december 2021
Dnevni horoskop za nedeljo, 19. decembra 2021

Dnevni horoskop za nedeljo, 19. decembra 2021

18. december 2021
Avtor: Profimedia

Polna luna, ki se bo prepletala z energijo raka bo otežila odločitve in načela počutje.

Čeprav se boste trudili, da bi ohranili samozavest, bo to zelo težko. Vračali se boste v preteklost in iskali namige, ki pa tokrat ne vodijo k dolgoročnemu zadovoljstvu. Izognite se predvsem nenehnemu samopomilovanju.

OVEN

Zaradi vpliva Polna lune bo v ljubezenskih odnosih nastopi nepredviden preobrat, ki vam ne bo najbolj všeč. Ne zapostavljajte želja in potreb, ampak se potrudite in prebudite strast.

BIK

Ob določeni osebi boste ostali brez besed, čeprav se bo vse skupaj nizalo v pozitivnem smislu. Odpira se nekaj vznemirljivega in počasi se pripravljate na spremembe, tudi v ljubezni.

DVOJČKA

Ne dovolite, da bi se dvignilo preveč prahu zaradi osebne odločitve. Priznati si morate, da ste nekoliko sebični, vendar bo to edina pot, da se prebijete mimo ostalih in dosežete uspeh.

RAK

Bolj ko boste silili v nekoga, bolj se vam bo odmikal, zato bi bilo najbolje, da bi čim prej prenehali. Pustite času čas in se medtem posvetite tistim, ki se bodo kljub Polni luni z veseljem odzvali.

LEV

V ljubezenskem odnosu se nikakor ne boste premaknili iz mrtve točke, zato lahko nastopi nekaj nejasnosti in notranje napetosti. Pogovoriti se morate o vsem, kar vas vznemirja.

DEVICA

Zaradi Polne lune se ne boste mogli izogniti rahlo temačnemu vplivu, ki vas bo z nujnostjo preobrazbe posrkal vase. Spoznali boste, da potrebujete spremembo, saj niste več zadovoljni s sabo.

TEHTNICA

Poskrbite za dovolj sprostitve, saj boste v nasprotnem primeru podlegli vsemu naporu v domačem okolju. Privoščite si umik od kočljivih ljudi in situacij, iskali boste notranji mir.

ŠKORPIJON

Z vplivom Polne lune pričakujte stres in nemir, zaradi česar boste nejevoljni. Nikar jeze in nezadovoljstva ne stresajte na vaše bližnje. Raje se umaknite dogajanju in razmislite o vsem skupaj.

STRELEC

Dogajalo se bo predvsem na področju ljubezni. Določena oseba se enostavno ne bo mogla upreti vašemu šarmu. Vezani pa ljubljeni osebi čim prej pokažite, česa si želite.

KOZOROG

Določene zadeve bodo udarile na plano, kar vam bo všeč. Nikar pa ne pretiravajte, sicer bi se prav kmalu znašli spet na začetku. Vsekakor bodite bolj potrpežljivi in prilagodljivi.

VODNAR

Radi bi se držali preverjenih metod, toda okoliščine bodo zaradi vpliva Polne lune zahtevale drugačen pristop. V ljubezni vam bo močno nagajala predvsem neodločnost.

RIBI

S pravimi besedami in prijemi boste napetosti v odnosu, ki jih prinaša Polna luna hitro uredili in vse postavili na svojem mesto. Pokličite znanca ali znanko, s katerima lahko prijetno poklepetate.

Prispevek je bil prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic