Zaradi covida-19 je umrl priljubljeni pevec skupine Il Divo

20. december 2021

Zaradi covida-19 je umrl priljubljeni pevec skupine Il Divo

20. december 2021

V 54. letu starosti je umrl zvezdnik priljubljene skupine Il Divo, Carlos Marin.

Carlos Marin se je s covidom-19 v bolnišnici boril dva tedna, čez vikend pa so njegovi kolegi iz skupine Il Divo sporočili, da je žal izgubil bitko.

“S težkim srcem vam moramo sporočiti, da je naš prijatelj in partner Carlos Marin umrl. Pogrešali ga bomo njegovi prijatelji, družina in oboževalci,” so zapisali v izjavi za javnost in še dodali: “Nikoli ne bo več takega glasu ali duha.”

Avtor: Profimedia

Zapleti, kljub temu, da je bil cepljen

Marina so v bolnišnico sprejeli 7. decembra, od takrat pa se mu je stanje hitro slabšalo in morali so ga prepeljati na intenzivno enoto bolnišnice v Manchestru, poročajo britanski mediji, ki so še razkrili, da je bil zvezdnik cepljen, vzrok njegove smrti pa so zapleti, povezani s covidom-19.

V bolnišnici mu je ob strani stala tudi nekdanja žena, pevka Geraldine Larrosa, s katero sta se pred 12 leti ločila, a sta ostala dobra prijatelja.

Skupino Il Divo sicer sestavljajo še Švicar Urs Bühler, Američan David Miller in Francoz Sébastien Izambard. Marin je pel bariton in je bil verjetno najbolj prepoznaven obraz Il Diva vse od začetkov skupine leta 2003, ko jo je ustvaril sloviti britanski glasbeni producent Simon Cowell.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic