Dnevni horoskop za četrtek, 23. decembra 2021

22. december 2021
Dnevni horoskop za četrtek, 23. decembra 2021

Dnevni horoskop za četrtek, 23. decembra 2021

22. december 2021
Avtor: Profimedia

Zaupali boste le sebi, saj boste imeli občutek, da vam drugi sreče ne privoščijo.

Kljub vsem dvomom se skušajte prepustiti skupnim odločitvam, le tako boste kasneje bolj zadovoljni. Sreča in strast se nasmihata vezanim, vendar bo potrebno vse skupaj prebuditi ob pravem trenutku. Znali boste slediti pravemu instinktu.

OVEN

Prihaja nekaj sreče, zato bodite odprti zanjo. Za dobro počutje boste potrebovali iskrenost in strast. S pomočjo lune v levu boste končno zadovoljni s partnerskim odnosom.

BIK

Niste odgovorili na vprašanj, zato boste deležni kritik. Ne iščite krivde pri drugih, temveč se soočite s svojimi napakami in popravite kar se da v najkrajšem možnem času.

DVOJČKA

Čutili boste veliko fizične energije, toda na duševnem področju tudi nekaj napetosti, saj se vam bo ves čas kopičilo delo. Nikakor pa ne pozabite tudi na prijetno plat, ki bo ohranila ravnovesje.

RAK

Nikoli si ne bi mislili, da vas bo nekod, s katerim ste službeno povezani znal tako lepo presenetiti. Samski lahko na spletu, kjer boste z luno v levu drzni spoznate nekoga, ki bo buril vašo domišljijo.

LEV

Naenkrat se boste spomnili nečesa zelo pomembnega, kar bi moralo biti že dokončano. Bolj so vam pisane na kožo situacije, ko lahko prevzamete pobudo in usmerjate druge.

DEVICA

Luna v levu bo ustvarila ugoden čas za pomembne odločitve na ljubezenskem področju saj boste zaznavali bolj realno in jasno sliko. Ko se boste dokončno odločili, si boste oddahnili.

TEHTNICA

Načrti se bodo počasi stopnjevali, kar vas bo v notranjosti strašilo. Ugotovili boste, kaj vas veseli ter se usmerili v tisto, kar vam prinaša napredek tudi na osebnem področju.

ŠKORPIJON

Naenkrat se ne morete odločiti, toda nikar več ne zavlačujte, saj bi se tako le zapletli v mrežo nejasnosti. Marsikaj preveč analizirate, namesto da bi se prepustili spontanosti.

STRELEC

Ker ste prilagodljivi vam nekaj zoprnega, kar se vam bo pojavilo nepričakovano ne bo težko. Vpliv leva bo okrepil željo resnici, tako lahko na delovnem mestu ohranite skladnost.

KOZOROG

Pričakujte drugačno dogajanje, predvsem na čustvenem področju. Vse kar ste do sedaj ocenjevali za idealno, se lahko izkaže za nekoristno. Spremembe bodo dolgoročno pozitivne.

VODNAR

Prepričali se boste o pogojih, ki vas plašijo že nekaj časa. Ne gre za velike težave, temveč le za nerazumevanje zaradi različnih ciljev in prioritet nekoga, ki vam ni naklonjen.

RIBI

Združili boste moči in se usmerili v razčiščevanje odnosa. Morda vam bo nekdo ponudil nekaj dobrih iztočnic, harmonije in dinamike, kar bi bilo smotrno čim bolj odprto sprejeti.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic