Vdova Marka Grilca manj kot mesec dni po tragediji rodila deklico

21. december 2021

Vdova Marka Grilca manj kot mesec dni po tragediji rodila deklico

21. december 2021

Vdova našega vrhunskega deskarja na snegu Marka Grilca je včeraj rodila njunega tretjega otroka.

Nina Grilc, žena našega pokojnega vrhunskega deskarja na snegu, Marka Grilca, ki je tragično preminil novembra, je včeraj rodila njunega tretjega otroka. Nina je prek družbenih omrežij sporočila veselo novico, da je rodila hčerko, ki jo je poimenovala Alaska Olivia.

“Lahko rečem, da bi bil očka ponosen na naju, a vem, da je bil ves čas zraven in je poskrbel, da se je zadeva odvila po njegovo − sproščeno, brezskrbno, tako, kot smo živeli – na polno,” je zapisala in dodala: “Želim si, da bi ga lahko spoznala, punčka moja, a že zdaj ga lahko vidim v tvojih lepih malih očeh.”

Marko je preminil 23. novembra v tragični nesreči v avstrijskem Söldnu in za sabo pustil visoko nosečo ženo Nino, sina Maxxa in hčerko Emmo.

Marko je bil, kot znajo povedati njegovi prijatelji in sodelavci, ne le vrhunski športnik, temveč tudi umetnik, inovator in mentor številnim po vsem svetu. Zato so se odločili, da se mu bodo poklonili s tem, da zavarujejo finančno prihodnost njegove družine. Na spletni platformi Go Get Funding za njegovo družino zbirajo 100 tisoč evrov, doslej so jih zbrali že več kot 39 tisoč.

Nina in prijatelji so posneli tudi srce parajoč video, ki slavi Markovo življenje in njegovo zapuščino. Ogledate si ga lahko TUKAJ, kjer lahko z donacijami tudi pomagate pokojnikovi družini.

Članek je bil prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic