Dnevni horoskop za sredo, 29. decembra 2021

28. december 2021
Dnevni horoskop za sredo, 29. decembra 2021

Dnevni horoskop za sredo, 29. decembra 2021

28. december 2021
Avtor: Profimedia

Doletijo vas lahko nepričakovane informacije ali situacije, vendar boste z veseljem zaznali njihov pomen.

Ker boste večinoma časa delovali na meji svojih zmogljivosti, se boste težko popolnoma umirili. Strastni odzivi vas ne bodo motili, spravljali vas bodo v dobro voljo. Lahko pa se vam zgodi, da spregledate kakšno pomembno podrobnost, vendar se s tem ne boste pretirano obremenjevali.

OVEN

Skrivnosti, s katerimi ste obremenjeni že nekaj časa, lahko zaradi lune v škorpijonu priplavajo na plano. Sumničavost pa vas lahko zavede, da nekoga celo obdolžite po krivem, zato vsa dejstva preverite.

BIK

Čustveno inspiracijo boste našli v družbi določene osebe, ki vam dviguje energijo na vsakem koraku. Novi izzivi v vas prebujajo skrivne ljubezenske želje in s strastjo obarvane sanje.

DVOJČKA

Ne skrivate svojih velikih pričakovanj. Izrazito boste čutili, da bi se tokrat tudi vi morali malce poglobiti. Zaupanje bo v večernih urah pravi ključ do zadovoljstva in notranjega miru.

RAK

V enem trenutku boste raztreseni, v drugem trenutku bodo vaše misli jasne, pot do uresničitve pa bolj meglena. Največ dobrih novic in prijetnih komplimentov prihaja s strani bližnjih.

LEV

Pravo sliko svojih želja lahko pričakujete, ko boste bolj prepričani v svoja čustva in pripravljeni tudi na kakšen kompromis, kar pa sedaj, ko vas spremlja luna v škorpijonu ne bo enostavno.

DEVICA

Nečesa preprosto ne znate prepoznati, zato se fokusirajte na bistvo. Popolnoma nič ni narobe z idejo, da bi lahko vsak dan preživeli v objemu sreče, če se za to vsaj malo potrudite.

TEHTNICA

Kljub strastni energiji lune v škorpijonu se boste zadrževali na ljubezenskem področju bolj v ozadju. Koraka tokrat ne boste naredili, ampak ga boste pričakovali od nasprotne strani.

ŠKORPIJON

Nehajte misliti, da je vaše življenje dolgočasno in se priklopite na prijetne praznične energije. Vrtinec zaljubljenosti vas bo ujel če boste dovolj razigrani in bolj razposajeni.

STRELEC

Vse kar je povezano s čustvi, se lahko zaradi lune v škorpijonu sprevrže v manjšo dramo. Tokrat marate paziti na izbrane besede, da ne boste koga po nepotrebnem užalili.

KOZOROG

Ne pozabite na prijatelje, ki bodo hrepeneli po nasvetih. Najlepše stvari bodo vezane na ljubezen, kjer boste doživeli tudi nekaj prijetnih presenečenj, ki bodo v vas vzbudila željo po zadovoljstvu.

VODNAR

Pomembno je, da poudarite in proučite poučno izkušnjo iz preteklosti. V naletu strasti široko odprite oči in se zazrite v svoje srce. Iskrenost bo imela zaradi energije škorpijona pravo moč.

RIBI

Občutek, da se lahko razdajate in razveseljujete druge, bo izpolnil vse vaše ambicije. Ljubezen bo prepojena s prijetnim pričakovanjem. Počutili se boste toplo in zadovoljno.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic