Dnevni horoskop za četrtek, 30. decembra 2021

29. december 2021
Dnevni horoskop za četrtek, 30. decembra 2021

Dnevni horoskop za četrtek, 30. decembra 2021

29. december 2021
Avtor: Profimedia

Zalotili se boste, da nenehno odkrivate nove pomanjkljivosti pri že znanih stvareh.

Želeli boste dojeti bistvo težav, še posebej na kariernem področju. Delovali boste intenzivno, z veliko koncentracije in z močno voljo. Pričakujte razburkano čustveno življenje, nekaj ljubosumja ter željo po opaženosti in prijetnih komplimentih.

OVEN

Čeprav delujete zaskrbljeno, si zapomnite, da ima vsak problem tudi rešitev. Ne smete se naslanjati na neuresničene stvari ali napačna dejanja iz preteklosti, zazrite se raje naprej.

BIK

Z energijo lune v škorpijonu boste notranje nemirni, zato vas lahko kakšna lastnost določene osebe zelo zmoti. Vendar svoj nemir raje krotite, da po nepotrebnem ne zanetite prepira.

DVOJČKA

Nikar ne begajte nezbrano sem ter tja. Osredotočite se le na eno težavo, nekaj, kar je povezano s čustvi, ki vas bremenijo, ali z odločitvijo, o kateri že dolgo razmišljate.

RAK

Stvari ne zaznavate v takšni luči, kot v resnici so. Stopite z luno v znamenju škorpijona stopničko naprej proti svoji svetli prihodnosti in se nikar ne ozirajte na opazke drugih.

LEV

Naredite v domačem okolju vse kar je potrebno za skupno zadovoljstvo in srečo. Začutili boste intenzivno potrebo po poglobitvi odnosa. Pazite, da ne bodo pogovori preveč čustveni.

DEVICA

Čutili boste, da morate poskrbeti zase in se v družinskem okolju nekoliko bolj izpostaviti. V večernih urah boste bolj temperamentni, zato se bo z vami težko pogajati.

TEHTNICA

V skladu s svojim čustvenim statusom, odgovorite na priložnost, ki se vam bo ponudila. Če se nahajate v težki situaciji, lahko upate da se bo vse skupaj počasi razrešilo.

ŠKORPIJON

Morali boste razčistiti in rešiti zamere, ki jih imate do določene osebe. Bodite bolj iskreni in ne igrajte kar niste, slabe poteze lahko še dodatno skrhajo odnos, ki vam veliko pomeni.

STRELEC

Pazite, da se ne boste v službeni situaciji preveč iztrošili. Hranite pozitivno usmerjenost in lepe misli za osebo, ki vam je blizu. Pomembno bo občutiti ter sprejeti čustveno toplino.

KOZOROG

Ljubezen, ki v zadnjem času nima takšne podobe, kot si je želite, se bo počasi obrnila v igrivo smer. Luna v škorpijonu bo ponovno prebudila strast in vas popeljala v odločitve, o katerih si prej niste upali razmišljati.

VODNAR

Če se spogledujete s samostojno potjo, je čas nadvse primeren, da sprejmete odločitev. Potrebujete samo pogum in manjši zalogaj tveganja. Sreča bo na vaši strani.

RIBI

Obojestranski interes za skupen korak predstavlja dovolj dober povod za napredek v medsebojnih odnosih. V drugi polovici dneva vas čaka prijetna in razigrana razbremenitev.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic