Dnevni horoskop za petek, 31. decembra 2021

30. december 2021
Dnevni horoskop za petek, 31. decembra 2021

Dnevni horoskop za petek, 31. decembra 2021

30. december 2021
Avtor: Profimedia

Konjunkcija med Luno in Marsom prinaša ogromno psihične in fizične energije ter borbenost.

Znali se boste izpostaviti, ter se nasmejati tudi na svoj račun. Um bo radoveden in težko ga bo zadovoljiti, saj boste bolj usmerjeni v prijetne reči. Zvečer boste hrepeneli predvsem po veselju in neodvisnosti.

OVEN

Z luno v znamenju strelca prihaja več zaupanja in radost na področju ljubezni. Z lahkoto se boste izognili vsem napetim odnosom, poudarjeno pa bo notranje doživljanje.

BIK

V današnjem dnevu prihaja vaša energija na najvišjo stopnjo. Na poglede drugih se ne boste ozirali, če boste zaljubljeni in si boste nečesa želeli, boste znali to tudi na ves glas izraziti.

DVOJČKA

Vaša simpatičnost bo opažena, zlahka boste prodirali in šarmirali, saj boste še bolj samozavestno prepričani v atribute svoje zunanjosti. Ne pozabite pa tudi na notranjost.

RAK

Nekateri trenutki bodo kljub luni v strelcu stresni, predvsem zaradi občutka, da vas nihče ne posluša o vaših globinah. Počakajte, ko se vam ponudi priložnost, ki vam bo zelo naklonjena.

LEV

Pazite, saj lahko zaznate dvome in strahove, še posebej tisti, ki ste v resnem razmerju. Sumničavost, ki bo prisotna, lahko povzroči tudi kakšen manjši zaplet ali konflikt, zato se znebite slabih misli.

DEVICA

Dan z luno v strelcu vam prinaša obilo dogajanja na čustvenem področju. Radi se boste odzivali na številne klice in uživali boste v družbi izbranih oseb. Vse samske čaka spogledovanje.

TEHTNICA

Včasih si želite na vse pretege skriti svoja čustva, intimne občutke ali skrivne načrte na ljubezenskem področju. Danes z luno v znamenju strelca tega ne boste počeli, ampak se boste odprli.

ŠKORPIJON

Trenutki ne bodo muhasti, ampak zaradi lune v strelcu polni doživetij, ki vam bodo še dolgo ostala v spominu. Morda se skozi noč celo zaljubite ali zapletete v prijetno situacijo.

STRELEC

Ne čudite se, če bodo na sporedu pikre pripombe, ki se jim na iznajdljiv način skušajte izogniti. Več prijetnega počutja se vam nakazuje zvečer, ko boste bolj prepričani kaj si sploh želite.

KOZOROG

Pozornost boste v dopoldanskih urah namenili dogodku, ki vam nikakor ni šel iz glave. Treba je razmisliti in razčistiti zadeve, da se boste lahko zvečer resnično prepustili dogajanju.

VODNAR

Z radostnim pristopom se boste posvetili ljubljeni osebi in jo znali na prijeten način očarati še bolj, kot je vajena, nikar pa ne podvrzite dvomom, ki vas bodo strašili iz okolja.

RIBI

Nekdo vam bo začel izkazovati precej pozornosti. Poslušajte svoj notranji glas, ko se odločate. Večerno dogajanje boste poskušali napolniti z vsem mogočim, še posebej s smehom.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic