Dnevni horoskop za ponedeljek, 3. januarja 2022

02. januar 2022
Dnevni horoskop za ponedeljek, 3. januarja 2022

Dnevni horoskop za ponedeljek, 3. januarja 2022

02. januar 2022
Avtor: Profimedia

Konjunkcija med Luno in Venero prinaša mir in harmonijo.

Počutili se boste čustveno, skrbno in ljubeče. To je odličen čas za sprostitev z ljubljenimi. Vendar pa boste tudi bolj občutljivi na negativno energijo in zlahka se lahko v trenutku razburite. Stavite na to, da boste namesto razdražljivosti pritegnili iskreno ljubezen in lepoto.

OVEN

Razmišljate o nekem predlogu, ki vam bo ko boste spoznali vsa dejstva vedno bolj všeč. Delovnih razmer ne morete spremeniti, lahko pa se prilagodite trenutni situaciji in lažje vam bo.

BIK

Zastavili si boste težek in zahteven zalogaj. Vsekakor pa boste z luno v kozorogu, ki prebuja vztrajnost izredno odločni in motivirani. Zavedali se boste da težave le prebujajo vašo trmo in slabijo motivacijo.

DVOJČKA

V zadevo, ki je za vas pomembna boste morali vložiti več energije, da bodo rezultati pravočasno zaključeni. Tokrat ne bo nikogar zanimalo, katerega orodja se boste poslužili, le zaključiti bo potrebno.

RAK

Na kariernem področju vas bo zaradi lune v kozorogu zmotila energija tistih, ki le veliko govorijo, brez da bi kar koli storili. Pravočasno menjate taktiko, čeprav se boste šele zvečer v resnici sprostili.

LEV

Končno boste imeli dovolj energije, da se soočite s tistim, kar je že dlje časa nejasno. Prihaja tudi nekaj novic glede osebe, ki vam je že nekaj časa zelo zanimiva in hkrati izredno privlačna.

DEVICA

Če ste se nedavno požvižgali na vse okoli sebe, bo situacija zaradi vpliva lune v kozorogu popolnoma nasprotna. Izkušnje so vas naučile, da vas egoizem vedno znova vrže v slabe energije.

TEHTNICA

Posvetite se s pomočjo lune v kozorogu samo svojemu cilju, drugim pa nikar ne dovolite, da bi vam vzeli upanje v boljšo prihodnost. Samo vi veste, kaj si želite, ter kaj je v resnici dobro za vas.

ŠKORPIJON

Iščete bližnjico, naleteli pa boste na številne ovire. Posebno pazite pri nepremičninskih poslih in nikar ne delajte ničesar kar je rizično. Odločilen bo pogovor z nekom, ki vam lahko pomaga.

STRELEC

Nekateri se bodo odzivali popolnoma drugače, kot vi mislite in čutite. Ob zanimivem srečanju boste presenečeni, ker vam bo nekdo ponovno močno naklonjen, čeprav tega niste pričakovali.

KOZOROG

Znova premislite o možnosti da se malce odklopite od obveznosti. Vse to vam bo ponudilo več notranjega zadovoljstva. V ljubezni pa vse skupaj bolj napeto, saj ne boste pripravljeni na soočenja.

VODNAR

Pokažite samozavest in vedite, da vam ni potrebno biti slabe volje samo zato, da se bodo drugi počutili bolje. Luna v kozorogu vam bo v pomoč, če morate nekaj pomembnega dokončati.

RIBI

Čeprav boste naredili napako, to še ne bo razlog za paniko in nezadovoljstvo. Koristilo bi vam, če bi malce okrepili samozavest in zaupanje vase, saj ste dovolili, da vas usmerjajo drugi.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic