Dnevni horoskop za četrtek, 6. januarja 2022

05. januar 2022
Dnevni horoskop za četrtek, 6. januarja 2022

Dnevni horoskop za četrtek, 6. januarja 2022

05. januar 2022
Avtor: Profimedia

Konjunkcija med Luno in Plutonom bo poskrbela, da boste skozi dan srečni in zadovoljni sami s sabo.

Svoje dobro razpoloženje boste želeli deliti, zato izkoristite energijo optimizma, velikodušnosti in sreče. Stvari, ki jih boste sedaj začeli, bi morale biti v prihodnosti uspešne, saj bodo v celoti temeljile na dobrih namenih.

OVEN

Energija lune v ribah vas lahko notranje obremeni. Da se izognete slabim vibracijam, se boste lotili obnove ali popravljanja določenih stvari. Ker boste obenem imeli tudi ogromno drugih obveznosti, boste kljub vsemu nemirni.

BIK

Končno boste začeli novo poglavje ali pa boste obelodanili svojo idejo. Na žalost pa boste zelo neodločni, marsikdo bo raje ostal v senci, da vas ne bi z iskrenim pogovorom preveč vznemiril.

DVOJČKA

Premagajte tisto, kar vas že tako dolgo obremenjuje in vam ne da miru. Ne bojte se, da bi koga prizadeli. Postavite se končno enkrat zase in zahtevajte kljub nežni energiji lune v ribah odgovore.

RAK

V ljubezni vas bodo označili, da ste togi, saj se vam nikakor ne ljubi pogovarjati o eni in isti zadevi, ki je za vas že zastarela. Po drugi pa ne morete kar tako odnehati, saj si želite razčistiti določen odnos.

LEV

Delujte po svoje in se ne pustite motiti pri tem. Če se boste ustavljali pri malenkostih, ne boste naredili nič, bolje bo o njih razmišljati pozneje. Končno se boste z luno v ribah posvetili sami sebi.

DEVICA

Imate veliko energije, vendar jo napačno usmerjate v stvari, ki v tem trenutku niso preveč pomembne. Posebno pozorni bodite, ko se boste pripravljali na to, da nekomu poveste kar mislite.

TEHTNICA

Zaradi lune v ribah bo do izraza prišla vaša umetniška plat. Nikar ne potlačite navdiha, ampak ga izrazite s pisanjem ali risanjem. Pomembno bo, da boste svojim čustvom in občutkom pustili, da bodo prišli na plano.

ŠKORPIJON

Dogovorili se boste za več stvari v istem terminu, zato boste morali nekaj kar vam je sicer pri srcu prestaviti. Pazite na prioritetne obveznosti in na prijatelja, ki že nestrpno čaka na vaš klic.

STRELEC

Vezani imate pred sabo zanimiv splet okoliščin, ki vas bo spravil v dobro voljo. Samski pa si ne razbijajte glave z neko zadevo, ki se vam je pripetila, raje se zazrite v lepšo prihodnost..

KOZOROG

Ves čas vam bo po glavi hodilo vaše denarno stanje, predvsem vprašanje, kako ga izboljšati. V hipu se boste domislili pametne ideje, vendar jo prespite, preden naredite večjo napako.

VODNAR

Prebujanje intuicije boste dobro izkoristili za osebno rast. Če imate v sebi kreativno žilico, jo zaradi lune, ki se bo nahajala v ribah vsekakor uporabite. Izkoristite ugodno energijo za svoj napredek.

RIBI

Ne ugovarjajte, če nimate prave osnove. Še posebno če boste imeli opravka s starejšimi, pazite, kaj boste govorili in kako boste ravnali, saj vas nekdo opazuje in ocenjuje vaše korake.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic