Ženska, ki se je zaljubila v drevo, načrtuje poroko

22. januar 2022
Ženska, ki se je zaljubila v drevo, načrtuje poroko

Ženska, ki se je zaljubila v drevo, načrtuje poroko

22. januar 2022
Foto: Profimedia

Po številnih propadlih zvezah je 31-letna Emma končno našla srečo v ljubezni. Namesto v človeka se je tokrat zaljubila v drevo z imenom Tim. 

Zveza med Emmo McCabe in drevesom Timom je resna, celo tako zelo resna, da imata tudi spolne odnose. “Moji občutki so iskreni. Imela sem fante, toda z njimi se nikoli nisem tako povezala kot sem se s Timom,” je povedala za britansko revijo Closer. Zaveda se, da je njeno razmerje nenavadno, toda obsojanje in začudenje drugih ljudi se je ne dotaknejo. 

Zaljubljena sem in želim se poročiti. Gledam druga drevesa, a se jih ne dotikam – ne bi prevarala Tima.

Emma McCabe

Emma je za revijo opisala detajle njune zveze. “On izpolnjuje vse moje čustvene in seksualne potrebe. Rada imam občutek lubja na svoji koži, ki mi daje prijeten občutek bolečine, ob dotiku njegovih listov pa dobim mravljince. Z njim seksam vsak teden – in to je najboljši seks, kar sem ga kdaj doživela!”

Emma in Tim načrtujeta manjšo poroko. “Želela bi imeti manjšo slovesnost samo z družino. Vem, da me bodo ljudje obsojali, toda Tim me osrečuje bolj kot katerikoli moški,” pravi Emma. Povedala je tudi, da je bila njena družina sprva šokirana, a da jo podpirajo, saj vedo, koliko ji Tim pomeni. 

Foto: Profimedia

Po objavi njene zgodbe so se na Twitterju pojavili številni komentarji o njenem razmerju in o tem, kako čudno je, drugi pa so se spraševali, kako to, da policija še ni odreagirala. Nekateri so bili veliko bolj prijazni in so druge pobarali, da če je kdo srečen v zvezi z drevesom, pa naj bo. “Na nas to ne vpliva, kajne?” so vprašali. 

Prispevek je bil prvotno objavljen na miss7.

Style. Več novic