V Sloveniji se je tako hitro kot Pamela ločilo manj kot pet parov

25. januar 2022
V Sloveniji se je tako hitro kot Pamela  ločilo manj kot pet parov

V Sloveniji se je tako hitro kot Pamela ločilo manj kot pet parov

25. januar 2022
Foto: Profimedia

Igralka, znana po seriji Obalna straža, se ločuje od moža Dana Hayhursta, s katerim je bila poročena trinajst mesecev. To je zanjo že peta ločitev.

Pamela Anderson se je s svojim nekdanjim osebnim varnostnikom Danom Hayhurstom poročila na božični večer leta 2020 v Vancouvru v Kanadi. Zvezo sta začela le tri mesece pred tem, kar je le sedem mesecev po njenem razhodu od producenta Jona Petersa, s katerim je bila po poročanju medijev poročena dvanajst dni. Igralka je zakon s producentom sicer zanikala.

54-letna igralka, ki ima dvojno državljanstvo, se je že izselila iz rodne Kanade in po novem živi ločeno od moža, v Malibuju v ZDA. Paparaci so jo opazili brez poročnega prstana.

Foto: Profimedia

Kaj pa preostali štirje zakoni?

Anderson se je prvič poročila leta 1995 z bobnarjem Tommyjem Leejem in sicer štiri dni po tem, ko sta se spoznala. Buren zakon in dramo, ki je sledila spornemu intimnemu posnetku, bodo obeležili tudi v TV seriji, ki na Disney+ prihaja drugega februarja. V njem bosta kot Anderson in Lee zaigrala Lily James in Sebastian

Anderson in Lee. Foto: Profimedia

Skupaj sta imela dva otroka, ločila sta se leta 1998. 

Leta 2006 se je poročila z rokerjem Kidom Rockom, ločila sta se leto kasneje. Njen naslednji zakon s producentom Rickom Solomonom je bil prvič, leta 2007, razveljavljen, a sta se ponovno poročila leta 2013. 

Koliko je slovenskih zakonov, dolgih 13 mesecev?

Statistični urad Republike Slovenije je pred dnevi na Twitterju šaljivo objavil novico o ločitvi Pamele Anderson in k zapisu dodal še nekaj slovenske statistike. V letu 2020 se je po 13 mesecih zakona končalo manj kot pet zakonskih zvez. 

Style. Več novic