Dnevni horoskop za nedeljo, 30. januarja 2022

29. januar 2022
Dnevni horoskop za nedeljo, 30. januarja 2022

Dnevni horoskop za nedeljo, 30. januarja 2022

29. januar 2022
Avtor: Profimedia

Ne iščite bližnjic saj bi se lahko hitro znašli v napačni poziciji.

Znali se boste odlično organizirati in priskočiti na pomoč predvsem tistim, ki so šibkejši. Ljubezensko področje se bo malce ohladilo, vendar nič zato, saj vam bodo bolj pomembne ostale zadeve, tiste, ki določno vodijo v uspeh.

OVEN

Kljub resni luni v kozorogu, vas bo spremljala prijetna misel. Odnesla vas bo v domišljijski svet, zato boste nekoliko manj učinkoviti pri domačih opravilih. Bolj slabo boste sledili tudi drugim.

BIK

Skrbno premislite o odnosu s prijateljem ali znancem. Stvari se bodo reševale postopoma, medtem pa poskrbite, da napak ne boste več ponavljali. Zavedati se bo potrebno, da poti nazaj žal ni.

DVOJČKA

Priznati si morate, da ste v zadnjih dneh preprosto pretiravali, posebno na področju prehranjevanja. Ne želite si nasvetov, čeprav si morate priznati, da glede nečesa ne veste kako naprej.

RAK

Ne mislite že danes na to, kaj vas čaka jutri. Odločite se in kljub luni v kozorogu čas namenite samo sebi. Še posebno vas bo navdušilo umetniško izražanje s sliko, besedo ali preprostimi gibi.

LEV

Pričakujte nekaj manjših napetosti, ki se bodo razširile na čustveno področje. Nekoga boste pogrešali in razmišljali o vajinih prijetnih skupaj preživetih trenutkih v dvoje, vendar se raje zazrite v realnost.

DEVICA

Nasmehnite se osebi, ki vam bo polepšala dan. Sprva boste razmišljali o morebitnih skritih vzrokih, kasneje pa se boste sprostili in uživali v prijetni družbi. Tudi zvečer se boste prijetno odzivali.

TEHTNICA

Pri pomembnih odločitvah ste morda prepočasni, zato delujte bolj previdno. Naloge obvezno dokončajte. Moti vas nekdo, ki vas vedno znova sprašuje enake stvari, o katerih se nočete pogovarjati.

ŠKORPIJON

Želeli si boste, da bi lahko za nekaj časa pobegnili nekam stran. Vaš odnos do družinskih članov se bo izboljšal. Tudi komunikacija bo kljub luni v znamenju kozoroga pozitivno usmerjena.

STRELEC

Še vedno razmišljate o tistem, kar se je zgodilo v prvi polovici tedna. Potrebujete še nekaj dokazov in smernic, da bi se odločili. V ljubezni se ne znate prepustiti, navidezno ste strogi in zadržani.

KOZOROG

Soočili se boste z nekom, ki se je pred nedavnim znašel v podobni situaciji kot vi. Če ste trenutno v slabi koži, ohranite nadzor nad svojimi čustvi. Samski pa nikar ne izpustite priložnosti.

VODNAR

Ne razburjajte se po nepotrebnem, ker vam bo potem še žal, da ste se odzvali preburno, namesto da bi bili bolj diplomatski kot drugi. Previdno, posebno v odnosih s starejšimi, saj boste nekoliko napeti.

RIBI

Končno se boste posvetili sebi in se usmerili v sestavljanje misli, povezanih s čustvenim življenjem. Nikar ne obupajte, če ste bili morda v zadnjih dneh nekoliko nezadovoljni sami s sabo.

Prispevek je bil prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic