Dnevni horoskop za torek, 1. februarja 2022

31. januar 2022
Dnevni horoskop za torek, 1. februarja 2022

Dnevni horoskop za torek, 1. februarja 2022

31. januar 2022
Avtor: Profimedia

Zmeda, ki jo boste začutili bo sladka in prijetna.

Mlaj v kombinaciji s konjunkcijo med Luno in Saturnom prebuja nezavedni del osebnosti in vas vodi k pomembnim odločitvam. Marsikaj bo delovalo preveč lepo, da bi lahko verjeli da je resnično. Preden se odločite, se trikrat prepričajte.

OVEN

Odvrzite s pomočjo Mlaja zastarel pristop in si drznite nekaj novega, boljše se boste počutili. Tokrat je pomembno da ne predvidevate, da veste ali razumete, kaj nekdo čuti.

BIK

Poiščite s pomočjo lune v vodnarju ustvarjalen načine, kako ponovno prižgati strast na področju dela. S spontanostjo lahko na dober način pritegnete pozornost in zdaj je pravi čas, da to storite.

DVOJČKA

Pazite, saj lahko vpliv lune v vodnarju povzroča zmedo. Ne bodite presenečeni, če stvari ne vidite v takšni luči, kot dejansko so. Ohranite zbranost in ne zaspite v svojih sanjah.

RAK

Prihajajo ljubezensko obarvane vibracije, zato bodo vaša čustva z luno v ribah bolj intenzivna, po drugi strani pa boste nekoliko eksplozivni in v določenih trenutkih konfliktni.

LEV

Zaradi vpliva Mlaja je primeren čas, da se posvetite nerešenim čustvenim zadevam, ki morda ovirajo možnost prejemanja ljubezni ter soočanja na tem področju, ki zadnje čase ni enostavno.

DEVICA

Približala se vam bo oseba, ki ji boste ponudili pomoč. Pazite na finance, saj boste delovali preveč sproščeno, da bi opazili da nekaj ni ravno tako kot ste predvidevali.

TEHTNICA

Trud in energijo usmerite v odločitev, kaj si želite od svojega življenja. Dan, ki ga bo spremljal Mlaj bo v večini namenjen reševanju poslovnih in finančnih zapletov ter težav.

ŠKORPIJON

Zaradi raztresenosti si lahko narobe razlagate resne namene osebe, ki se vam bo zaupala. Pazite, da ne bo kdo dobil napačne predstave o vas. Bodite previdni pri izbiri besed.

STRELEC

Energija Mlaja, novi začetki in nova prizadevanja vas bodo napolnili z energijo. Vezani strelci se lahko zvečer veselite vročih trenutkov, o katerih boste še dolgo premlevali.

KOZOROG

Vse se bo z luno v vodnarju pozitivno izteklo, posebno ko boste spregovorili o zadevi, o kateri ste dolgo molčali, tudi na čustvenem področju. Izkoristite priložnost, nikar ne čakajte.

VODNAR

Nekdo vas bo opomnil, da je prav poskrbeti za tiste, ki sami nimajo dovolj. Dobre volje in sočutni se boste z veseljem odzvali in naredili kakšen pozitiven korak v pravi smeri.

RIBI

Pripravite se na podaljšan delovnik, s številnimi obveznosti, ki jim tokrat ne bo videti konca. Za tiste, ki ste že zaljubljeni, bo dan zelo prijeten, samski pa boste malce razočarani.

Prispevek je bil prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic