Dnevni horoskop za nedeljo, 13. februarja 2022

12. februar 2022
Dnevni horoskop za nedeljo, 13. februarja 2022

Dnevni horoskop za nedeljo, 13. februarja 2022

12. februar 2022
Foto: Canva

V kolikor se ne boste približali pravi resnici, ne pričakujte pozitivnega razpleta.

Več kot kariera in finance vam bo pomenilo področje ljubezni, ki si ga boste želeli še izboljšati. Napornih in preveč glasnih posameznikov tokrat ne boste prenašali.

OVEN

Zavedate se, da ste čustveno nezadovoljni, zato boste s pomočjo nežnih vibracij po tihem iskali prave rešitve in skušali ugotoviti, kaj je tisto, česar si vaše srce v resnici želi.

BIK

Zaželite si nekaj, saj vam je dan več kot naklonjen. Pot do ljubljene osebe bo sicer veliko lažja ko9t v preteklih dneh, vendar kljub temu pokažite posebno pozornost.

DVOJČKA

Naredite nekaj izjemno vznemirljivega in nepričakovanega ter s tem popestrite ljubezenski odnos, v katerem se že nekaj časa ni prižgala prava iskrica strasti, po kateri hrepenite.

RAK

Prikupni boste, zato se boste nežno in premišljeno dotikali ljudi v svoji bližini. Vaša hrepenenja po ljubezni ne bodo takoj uslišana, vendar nikar ne obupajte prehitro.

LEV

Začeli se boste ukvarjati z vsem, kar je povezano z domačim okoljem. Analizirali boste tudi svoje finance in se sami sebi čudili, koliko ste v zadnjem času zapravili. Počakajte na boljši trenutek.

DEVICA

Kljub vplivu lune v raku boste veliko bolj odločni in optimistični, kot ste običajno. Nekdo vas sicer ne bo razumel, vendar vas to tokrat niti ne bo zanimalo, saj boste tako zelo optimistični.

TEHTNICA

Vzemite v roko knjigo ali priročnik, ki ste jo že zdavnaj želeli prebrati, a vam je vedno primanjkovalo časa. Približajte se tudi področju ljubezni, ki bo potekalo popolnoma brez zapletov.

ŠKORPIJON

Kljub temu, da se vam bo zaradi sočutja, ki prihaja z luno v raku zdelo, da morate pomagati drugim, morate krepiti svoje želje in razvijati svojo osebnost, kar ste v zadnjem času zanemarjali.

STRELEC

Nekaj trenutkov se vas bo držal občutek, da obvladate situacijo. Pazite, da vas nekaj ne zavede. Popazite na želodec, saj se vam tam večkrat kopiči negativna energija.

KOZOROG

V zraku bo zaradi vpliva lune v znamenju raka veliko napetosti ali nerazumevanja. Ne dovolite se ujeti v past, tudi če gre za na videz nedolžno zadevo. Ostanite zvesti sebi.

VODNAR

Dan bo zahteval od vas več fizične sprostitve. Nekaj se vam vseeno utegne izmuzniti iz rok, posebno na področju čustev, kjer niste prepričani v svoje želje. Zadeve bi morali še enkrat proučiti.

RIBI

Nedeljski dan bo pod vplivom sočutja in premišljenih odločitve, s katerimi boste znali sestaviti prijetno zgodbo. Le v domačem okolju boste bolj občutljivi na razne kritike.

Prispevek je bil prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic