Dnevni horoskop za ponedeljek, 14. februarja 2022

13. februar 2022
Dnevni horoskop za ponedeljek, 14. februarja 2022

Dnevni horoskop za ponedeljek, 14. februarja 2022

13. februar 2022
Foto: Canva

Iz faze močnih čustev in povečane občutljivosti prehajate v spontane odločitve in željo po tem, da ste opaženi.

Znali se boste spogledovati, deliti komplimente ter z lepimi gestami poskrbeti, da je vsem ki so vam pri srcu ob vas toplo. Težje delovne naloge in reševanje financ boste prestavili na kakšen drug dan.

OVEN

Zberite se in zjutraj, ko bo luna še v raku ostanite mirni, tudi če se boste znašli v položaju, ko bodo na preizkušnji vaši živci. Predvsem brzdajte svoj temperament, saj bi v jezi lahko storili stvari, ki bi jih kasneje obžalovali.

BIK

Počutje se nahaja na manjši prelomnici, zato bodite pozorni, da se zdravo prehranjujete, zaželenega pa bi bilo tudi več gibanja v prostem času in seveda sprostitve, ki bo umu še kako koristila.

DVOJČKA

Čeprav boste porabili kar nekaj časa, da nekomu dopoveste, kaj si na področju kariere želite, bo vredno vsake besede. Motilo vas bo, da boste razmišljali bolj s srcem kot z razumom.

RAK

Vse kar se vam bo popoldne, ko preide luna v leva dogajalo, vas bo spravljalo v zadovoljstvo, saj boste končno dobili potrditve za določene zadeve, ki so vas obremenjevale že nekaj časa.

LEV

Čustva, ki vam nagajajo bodo postavljena pred preizkušnje, nekdo se bo želel z vami nekoliko poigrati, vendar mu ne smete dovoliti. Uporabite bolj pokončen in samozavesten nastop.

DEVICA

Priznati si boste morali, da imate premalo časa, da bi se posvečali vsem stvarem, ki so se pojavile na vašem urniku. Primanjkovalo vam bo tudi moči, zato si boste želeli le umakniti se.

TEHTNICA

Dovolili si boste, da vas bodo čustva spodbujala in motivirala. Samski boste iskali priložnosti, da bi se pogovorili z nekom, ki lahko razjasni dvome, povezane s preteklostjo in njenim pomenom.

ŠKORPIJON

Danes boste malce preveč razmišljali o spolnosti, ne boste pa veliko naredili za več dogajanja. Najbolje bo, da se popolnoma prepustite in sanjarite o naslednji priložnosti, ki je lahko neverjetna.

STRELEC

Vse se bo vrtelo okoli ljubezni in čustvenih zadev. Zvezde bodo poskrbele, da se bo precej spremenilo na tem področju, saj boste željni ljubezni in bližine. Tudi najbolj naporen odnos se bo uredil.

KOZOROG

Tokrat se ne boste razumeli z nekom, ki vam je sicer v marsičem podoben. Na začetku ste dovolili, da vam narekuje stvari, ki vam niso preveč všeč. Sedaj pa se bo žal potrebno tudi soočiti.

VODNAR

Če želite ostati nasmejani, se v nobenem primeru ne spuščajte v konflikte, ki lahko nastanejo zaradi različnih argumentov. Ne doma ne med prijatelji ne pričakujte sproščenega vzdušja.

RIBI

Zopet počnete preveč stvari naenkrat. Pripravite se, da vam morda ne bodo priskočili na pomoč, zato premislite o vseh podrobnostih in se nikar ne navezujte na napačne navade ter metode.

Prispevek je bil prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic