Dnevni horoskop za torek, 22. marca 2022

21. marec 2022
Dnevni horoskop za torek, 22. marca 2022

Dnevni horoskop za torek, 22. marca 2022

21. marec 2022
Foto: Pexels

Vztrajnost ter želja po zmagi vas vodita k temu, da zberete dovolj energije za naslednje korake.

Tam kjer ni smiselno se tokrat ne ustavljajte. Skušajte lahkotno premostiti ovire ter dvome in se osvobodite občutka nemoči. Verjeti vase in zaupati spontanim naključjem bo najbolj pomembno!

OVEN

Označili vas bodo, da ste najbolj vztrajni in pripravljeni čakati na uspeh. Današnji dan vam z energijo lune v znamenju škorpijona prinaša izpolnitev, ko boste prejeli priznanje ali pohvale.

BIK

Nekdo vam bo povrnil spomin na dogodke iz preteklosti, ki pa se še vedno ni povsem zacelila in pozabila. Zelo malo možnosti je, da bi to storil nalašč, zato mu nikar ne zamerite.

DVOJČKA

Skozi dan, ko se bo luna še nahajala v škorpijonu, ne boste imeli pretirane potrebe po druženju, kar lahko pokažete tudi na neprijazen način. Ne računajte na prilagajanje, vendar ne zabredite v nesporazume.

RAK

Presenečeni boste, saj vam bo šlo zelo dobro pri finančnih zadevah. Posvetite se projektom, ki vključujejo vlaganja. Zaupajte svojim občutkom, s katerimi boste dosegli svoje zastavljene cilje.

LEV

Nestrpno boste z energijo lune v škorpijonu pričakovali odločitev, od katere je marsikaj odvisno. Za vsak primer se raje skrbno pripravite tako na slabšo, kot tudi na boljšo možnost.

DEVICA

Intenzivno boste razmišljali o poslovnem ali drugem sodelovanju. Obremenjeni boste s stvarmi, ki vas čakajo, predvsem pa z odnosi na delovnem mestu, ki grozijo, da bodo dosegli točko konflikta.

TEHTNICA

Finančne zadeve vam ne bodo šle dobro od rok, dokler se ne boste z nekom odkrito pogovorili tudi o drobnih podrobnostih. Vezanim bodo na plano silila pereča vprašanja za pogovor.

ŠKORPIJON

Ne dovolite, da drugi vplivajo na vas in se vpletajo v vaše posle. Bodite jasni in odločni, kar skozi dan z energijo lune v vašem znamenju niti ne bo preveč težko. Dovolite, da vas vodi pogum.

STRELEC

Na čustvenem področju se boste držali znanih poti, za kakšno novost v srčnih zadevah bo treba počakati še nekaj časa. V večernih urah, ko luna prehaja v vaše znamenje se vam bo vse zdelo lepše in boljše.

KOZOROG

Takoj vam bo v kočljivi situaciji  jasno, kaj bi nekdo rad od vas. Imeli pa boste preveč dela sami s seboj, da bi se sploh ukvarjali z drugimi. Ljubezensko dogajanje se bo kmalu razpletlo.

VODNAR

Za ljubezen si boste vzeli več časa, toda po eni strani se boste zelo trudili, po drugi strani pa se boste tudi sami ustavili vselej tedaj, ko bo uspeh že na dosegu roke. Prepustite se spontanosti.

RIBI

Poglabljali se boste v odnose, ki že nekaj časa niso najbolj stabilni. Bodite pri tem potrpežljivi in vztrajni. Nekdo vas bo želel pretentati z lepimi besedami, vendar se preden verjamete prepričajte.

Prispevek je bil prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

T. Š.

Style. Več novic