To so moški, ki so blesteli na rdeči preprogi

28. marec 2022

To so moški, ki so blesteli na rdeči preprogi

28. marec 2022
Foto: Profimedia

Poleg nagrad so Oskarji znani tudi po rdeči preprogi. Vsako leto so oči gledalcev in modnih kritikov uprte v zvezdnike, ki se v dragih kreacijah sprehodijo po modni pisti.

Čeprav se zdi, da so moške obleke precej klasične, pa tudi moški znajo presenetiti. Naštevamo nekaj najbolje oblečenih igralcev letošnje podelitve Oskarjev.

Preberite tudi: Incident na Oskarjih: Will Smith na odru mahnil Chrisa Rocka

1. Timothée Chalamet

Chalamet je brez dvoma eden tistih, ki je glede mode najbolj drzen.

Foto: Profimedia

Chalamet je nosil obleko znamke Louis Vuitton. Srajca? Ne potrebuje je. Pod črnim suknjičem, pokritim s čipko ni nosil ničesar, poleg črnih hlač z visokim pasom je videz dopolnil s srebrnimi verižicami.

2. Ricky Thompson v drzni kombinaciji znamke GCDS

Internetna senzacija Ricky Thompson je poskrbel, da so se ljudem povesile čeljusti.

Foto: Profimedia

Na rdeči preprogi je nosil komplet znamke GCDS iz kolekcije jesen-zima 2022. Okoli vratu je imel črno ogrinjalo, po telesu pa nakit, ki je prikazoval njegova rebra. Nosil je tudi črne hlače na zvonec, ki so v zadnjem času zelo popularne.

3. Rodi Smit-McPhee – kralj pastelno modre

Foto: AP Photo/Jae C. Hong via Guliver

Pastelnim barvam se tudi moški ne morejo upreti. Igralec Rodi Smit-McPhee, ki je bil za Oskarja nominiran za film The Power of the Dog, je na rdečo preprogo prišel v pastelno modri obleki.

4. Sebastián Yatra

Za pastelne barve se je odločil tudi kolumbijski pevec Sebastián Yatra. Oblečen je bil v roza smoking znamke Moschino, nosil pa je tudi črn metuljček ter roza-črne loaferje.

Foto: Profimedia

4. Wesley Snipes v svilenih kratkih hlačah

Drzno je bil oblečen tudi igralec Wesley Snipes, ki je na rdeči preprogi nosil po meri izdelan komplet znamke Givenchy. Satenaste kratke hlače, srajica, suknjič in pajkice so bile v bordo barvi.

Foto: Profimedia

5. Andrew Garfield v klasičnem rdečem žametu

Rdeča barva je barva klasičnega Hollywooda in Andrew Garfield je v temno rdečem žametu izgledal glamurozno. Žametni suknjič je dopolnil s pentljo, črnimi hlačami in bleščečimi čevlji.

Foto: Profimedia

6. Kenneth Branagh v klasičnem tridelnem kostimu

Kenneth Branagh, igralec in režiser, ki je na podelitvi prejel svojega prvega oskarja, je nosil klasični tridelni smoking v mornarsko modri barvi.

Foto: Profimedia

Videz je dopolnil s črnim metuljčkom in črnimi čevlji, njegova žena Lindsay Brunnock pa je nosila obleko v živo rdeči barvi.

7. Jason Momoa v črnem smokingu

Za trodelni smoking se je odločil tudi Jason Momoa, toda v črni barvi. V znak podpore Ukrajini je nosil tudi žepni robček v barvah ukrajinske zastave.

Foto: AP Photo/Jae C. Hong via Guliver

8. Travis Barker v oversized obleki

Travis Barker se je Oskarjev udeležil v družbi zaročenke Kourtney Kardashian. Oba sta bila v črnem, Barker pa je nosil oversized obleko znamke Maison Margiela. Pod njo je imel oblečen črn puli, videz pa je popestril z diamantno broško in sončnimi očali.

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

B.P.

Style. Več novic