Če želite vzburiti moškega, se vam ni treba sleči …

22. julij 2019

Če želite vzburiti moškega, se vam ni treba sleči …

22. julij 2019

Čeprav pogled na golo žensko telo moške zelo vzburja, obstaja še nekaj načinov, ob katerih se moški ravno tako vzburijo.

Normalno je, da bo vsakega moškega golo telo spravilo ob pamet, toda, tudi popolnoma oblečene, lahko dosežemo enako.

Kuhanje

Ni zaman pregovor, da gre ljubezen skozi želodec. Svojemu izbrancu skuhajte najljubšo jed, postrezite kozarec vina in prepričani smo, da se vam ne bo mogel upreti.  Če boste kuhali v kakšni sexy opravi, pa bo še toliko bolj zadovoljen. Od časa do časa, pa naj tudi on vam kaj skuha, tudi ženske nismo imune na moške, ki znajo kuhati, kajne?!

Ples

Dobri plesalci naj bi bili dobri tudi v postelji. Med plesom lahko ženska moškega popolnoma obnori. Ne glede na to, ali sta v klubu ali doma, je ozračje, ki se ustvari med plesom, zelo intimno in vroče.

Vaša bližina, gibanje telesa ob pridušeni svetlobi, ga bo še kako vzburila.

Dirty talk

Tiste, ki rade berejo erotične romane, vedo, da lahko že nekaj napisanih besed prižge iskro … Med nogami. Moškim so všeč sproščene ženske, brez zavor, zato mu sem in tja zašepetajte kaj porednega. Če se ne morete sprostiti na štiri oči, začnite s sextingom, kaj vse bi radi počeli z njim na samem. Verjemite nam, da bo preskočil pivo s prijatelji po službi.

Foto: Giphy

Avtor
Piše

Style. Več novic