To jesen se vrača klasična francoska manikira

20. avgust 2019

To jesen se vrača klasična francoska manikira

20. avgust 2019

Trend, ki se ga nikoli nismo zares naveličali!

Tako kot oblačila in modni dodatki, je tudi način urejanja nohtov, pravzaprav manikire podvržena trendom in sezonskim spremembam. Kljub temu pa določene manikire ostajajo v samem vrhu naših najljubših in ne dvomimo, da tam ne bi ostale. Ena takih je zagotovo klasična francoska manikira.

https://www.instagram.com/p/Bt8VSgxALdO/?utm_source=ig_embed

Za francosko manikiro je značilen minimalizem, spodoben videz, ki izžareva preprostost, glamur in brezčasen slog, ki vedno videti fantastično. Poleg tega pristaja vsem, ne glede na leta in slog oblačenja. Za francosko manikiro je značilen minimalizem, spodoben videz, ki izžareva preprostost, glamur in brezčasen slog, ki vedno videti fantastično. Čeprav so se pred leti pojavile različice francoske manikire, pa edino klasična izraža spodobnost in ženstvenost. Tanjša ali debelejša črta in odtenek nevtralnega laka je stvar osebne izbire.  

K francoski manikiri se najbolj prilega prefinjen slog oblačenja, kar pa ne pomeni, da je strog in dolgočasen. Lahko se poigrate z odtenki, vzorci in podrobnostmi, ki bodo francosko manikiro še dodatno poudarili. Francoska manikira je idealna tudi za poroke, saj je, kot smo omenili, spodobna, a vseeno posebna in na svoj način vpadljiva.

Če želite zares brezhibno manikiro, predlagamo, da vam jo naredi strokovnjak. Po drugi strani pa z nekaj prakse tudi sami dosežete popoln francoski videz nohtov. Na voljo je veliko pripomočkov, ki olajšajo delo, pomemben pa je dober čopič in seveda glavna »sestavina«, kakovosten lak. Nekaj najboljših smo izbrskali mi.

Foto: Dior, OPI, Nars, Essie

Avtor
Piše

Style. Več novic