Poročna fotografinja razkriva tri znake, da zakon ne bo trajal!

10. april 2022

Poročna fotografinja razkriva tri znake, da zakon ne bo trajal!

10. april 2022

Ob poroki si vsi seveda želimo, da bi zakon trajal čim dlje. A pri nekaterih se očitno že na svatbi vidi, da nov zakon ne bo trajal dolgo.

TikTokerka in fotografinja Shayla Herrington (@shaylamherrington) je izpostavila tri ključne znake, da je zakon obsojen na propad.

Do teh ugotovitev je prišla v pogovoru s svojim kolegom poročnim fotografom, ki ima že 15 let izkušenj. Torej lahko rečemo, da sta dobro preučila več zakonov. Tukaj je tisto, kar je imela Herringtonova o tem povedati …

@shaylamherrington Do you think this holds some truth? #bride #bridetobe #weddingphotographer #couple #engaged #videographer #weddings ♬ original sound – Shayla Herrington

1. Zakonec, ki se fotografira brez partnerja

“Prvi znak je, da če eden izmed zakoncev posname več kot tri družinske fotografije brez drugega zakonca. To mi je nekako logično, saj bi morda za nekaj fotografij ostal sam z mamo in očetom, a se mi zdi, da je malo sumljivo, če vržejo partnerja iz več kot treh družinskih fotografij,” je povedala Herringtonova.

“Navsezadnje gre za poročni dan, za praznovanje vajine zveze in izpuščanje partnerja na fotografijah vajinega najpomembnejšega romantičnega dogodka se zdi malo čudno.”

Foto: Pexels

2. Govori, ki enega izmed zakoncev izpustijo

Drugi zanimiv znak, ki ga je omenila Herringtonova, je, da če novopečeni mož ali žena v svojih govorih popolnoma izpustita omembo zakoncev. To je rdeč alarm, pravi in dodaja:

Običajno je to zato, ker jih ne ljubijo.

3. Na poroki ne preživljajo časa skupaj

No, ravno so se poročili s to osebo. Če na svoji poroki ne želijo preživeti časa s svojim partnerjem, kako zdrava je zares ta zveza? Herringtonova je dejala: “Zadnji in glavni pokazatelj je, če eden izmed zakoncev več časa preživi s svojo družino in prijatelji, kot s soprogom.” Pravi, da obstaja precej jasen problem, če se to zgodi.

Navsezadnje pa so vsi odnosi različni in vsak zase ve, kaj mu ustreza znotraj zveze. A če obstajajo težave v vaši zvezi, jih je pametno rešiti preden se poročite.

Prispevek je bil objavljen na miss7.

Avtor
Piše

Meta Vražič

Style. Več novic