Dnevni horoskop za soboto, 23. aprila 2022

22. april 2022

Dnevni horoskop za soboto, 23. aprila 2022

22. april 2022

Mešan dnevni vpliv vas lahko zmede.

Konjunkcija med Luno in Plutonom prebuja ljubosumje in fanatično strmenje k neizvedljivim ciljem, Zadnji krajec pa bo olajšal napeto energijo ter vas upočasnil toliko, kolikor je potrebno, da se premaknete naprej. Na področju odnosov ne pričakujte sproščenosti. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Energija lune v vodnarju vas prebuja in usmerja v razigranost. Pustite se navdušiti in počasi boste dosegli premike naprej. Tudi zdravje bo področje, s katerim se ni treba preveč obremenjevati. 

BIK 
Nekaj, kar čakate že nekaj časa, boste končno dobili in takoj vam bo odleglo, saj ste že utrujeni od raznih prošenj in prilagajanja. Poslovne zadeve boste preložili, saj bi se radi popolnoma prepustili.

DVOJČKA 
Umirite se in si vzemite čas za stvari, ki jih že dolgo niste počeli, sprejmite lepe komplimente in se ne pustite motiti tistim, ki bodo ves čas nekaj želeli in pričakovali od vas.

RAK
Danes vam bo zaradi vpliva lune v vodnarju na vseh področjih nagajalo pretiravanje. Prihaja veliko dela in energije ter precej misli povezanih s prostim časom, po katerem močno hrepenite. 

LEV 
Odločiti se morate glede čustvene zadeve, čeprav vas nekaj še vedno ustavlja in vleče nazaj. Lahko ste mirni, ker vam bo marsikaj šlo od rok, čeprav bo začetek precej težak.

DEVICA
Zaznali boste, koliko podpore prihaja s strani bližnjih, kar vas bo prav prijetno presenetilo. Ostajajte odprti in zadeve, ki vam jih bodo predlagali pogumno udejanjite.

TEHTNICA 
Spregledati bo treba možnosti za izbiro, čeprav boste še vedno nedoločni in trmasti. Napak nočete ponavljati, vendar vas bo situacija prisilila, da ne boste več zavlačevali.

ŠKORPIJON
Zelo vam bo zaradi vesele energije, ki jo prinaša luna v vodnarju, koristil stik z znancem, ki je najbolj direkten in iskren. Po pogovoru boste razmislili o vsem skupaj in se končno razbremenili.

STRELEC 
Nekaj boste naredili na podlagi trenutnega občutka in to bo način, ki se bo izkazal za najboljšo izbiro. Ob pomembnih dogovorih na vsak način poskrbite, da bo vaš trud opažen.

KOZOROG
Ne dovolite si, da bi vas nekdo zaradi nesporazuma pahnil v utrudljive konflikte. Pozorni bodite tudi tudi na ljubezenskem področju, kjer boste zaradi napetih situacij neodločni.

VODNAR
Z luno v vašem znamenju prihaja hitra, iznajdljiva narava. Navduševali boste z radovednostjo, toda previdno, nikar ne sprašujte o kočljivih temah, saj bi lahko nekoga spravili v zadrego.

RIBI
Pretirana odgovornost vam danes ne bo všeč, saj se boste z vplivom lune v vodnarju raje usmerjali k radosti. Pomembni bodo pogovori in splošno tkanje vezi s prijetnimi ljudmi.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic