Dnevni horoskop za soboto, 30. aprila 2022

29. april 2022
Dnevni horoskop za soboto, 30. aprila 2022

Dnevni horoskop za soboto, 30. aprila 2022

29. april 2022
Foto: Pexels

Mlaj vam podarja nove moči, zato boste ves čas v pričakovanju, nemirni, motivirani ter vztrajni.

Instinkti bodo povečani, prav tako tudi apetit. V negativnem smislu lahko zaznate nezadovoljstvo, pojavi se lahko tudi občutek krivde. Če želite začeti nekaj novega, je sedaj čas več kot ugoden. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Svojega srca zaradi budnosti, ki jo prinaša Mlaj v biku, ne boste pustili ujeti, čeprav bo telo drugače reagiralo. Skušajte se bolj prepustiti vsemu skupaj, brez dodelanih načrtov.

BIK 
Končno vam bo odleglo, saj bo jasno, da je tudi z vaše strani prisotna močna želja, da bi stvari zgladili na povsem umirjen in takten način. Zdravje vam bo tokrat resnično naklonjeno.

DVOJČKA 
Nakopičena jeza bo najbolj škodljiva predvsem v partnerstvu, saj se čutite preveč zapostavljeni. Želeli boste soočenje in odgovore, kako naprej v prihodnjem obdobju.

RAK 
Nikar se ne zapirajte med štiri stene, dan bo kot ustvarjen za sprehod v naravo, seveda v družbi tistih, s katerimi se lahko sproščeno pogovorite. V ljubezenskih odnosih boste radovedni.

LEV 
Nekaj opravkov vam je v preteklih dneh vzelo preveč časa. Danes, ko bi se lahko sprostili, boste še vedno pod stresom, nemirni in neučakani. Skušajte se notranje umiriti.

DEVICA 
Družina vam pomeni največ, vendar ne boste več popuščali. Čas je, da začnete gledati nase, kar vam bo vsekakor omogočil vpliv Mlaja v znamenju bika, ki poudarja lastno vrednost.

TEHTNICA 
Nervozni boste, ker določene zadeve ne potekajo tako, kot si želite. Zmotila vas bo radovednost nekoga, ki vas ne pusti počivati. Z ljubljeno osebo boste zajadrali v harmonijo.

ŠKORPIJON 
Če želite v ljubezenskem odnosu več harmonije, se začnite z ljubljeno osebo odprto pogovarjati. Nikar ne dovolite trmasti energiji lune v znamenju bika da vas popelje v boj.

STRELEC 
Ne izdajte tujih skrivnosti, čeprav vas sprašuje oseba, ki ji običajno zaupate. Počakajte, dokler ne boste umirjeni. Srečanje bo težavno, a tokrat se boste brzdali in se vsemu skupaj nasmehnili.

KOZOROG 
Pričakujete nejasen razplet, nekdo se nekoliko poigrava z vami. Ni vam pisano na kožo, da bi bili odvisni od kogar koli, zato nadaljujte po svoji vesti in ohranite predvsem samozavest.

VODNAR 
Občutek za prav in narobe vam ne bo dovolil, da bi naredili napačen korak, čeprav bodo določeni posamezniki poskušali vplivati na vas z raznimi nenavadnimi pripombami.

RIBI 
V notranjosti v resnici narašča želja, da bi z nekom dosegli več. Nikar ne zavrnite simpatičnega povabila na kavo, prav je, da se sproščeno odprete in namenite prijeten pogled.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic