Dnevni horoskop za ponedeljek, 2. maja 2022

02. maj 2022
Dnevni horoskop za ponedeljek, 2. maja 2022

Dnevni horoskop za ponedeljek, 2. maja 2022

02. maj 2022
Foto: Pexels

S konjunkcijo med Luno in Merkurjem pričakujte čustveno občutljivost in spremenljivo razpoloženje.

Uživali boste v obujanju spominov na preteklost. Močne čustvene vezi lahko zameglijo vašo presojo, zato to ni najboljši čas za sprejemanje pomembnih odločitev. Najboljša izbira bo druženje, saj bosta odprtost in razumevanje spodbujala pristno prijateljstvo.

OVEN
Nekdo vas bo zjutraj, ko bo luna še v biku razočaral s svojim obnašanjem, tokrat boste potrebovali več časa kot sicer, da bi ugotovili, kaj vas je v bistvu najbolj zmotilo. 

BIK 
Vse, kar je pomembnega v domačem okolju boste, nekako razvozlali, sicer pa si morate priznati, da ste pri hišnih opravilih v zadnjem času malce zaspali. Skušajte nadoknaditi zamujeno. 

DVOJČKA
Imeli boste občutek, da se bodo zadeve, če boste o njih iskreno spregovorili, obrnile v vašo korist. Kljub vsemu pazite, da vas nekdo ne bo razočaral v zadnjem trenutku, ko bo morda že prepozno.

RAK 
Družinske zadeve si zaslužijo več pozornosti, čeprav vas vse skupaj že pošteno utruja. Tokrat bo v ospredju vaša negotovost, ki jo skrivate za pogumnim in izredno samozavestnim vedenjem.

LEV
Na področju čustev si močno želite več miru, saj ste nekako utrujeni od vseh turbulentnih dogodkov v zadnjem času. Vezani levi, čim prej se pogovorite s partnerjem. 

DEVICA
Če se bo pojavila stara napaka, vas lahko popoldne, ko bo luna v dvojčkih, ob neprevidnosti drago stane. Imate dovolj časa za vse, tudi za to, da nekomu ponudite pomoč.

TEHTNICA 
Začnite s pomembnimi pogovori o kočljivih zadevah pravočasno, saj se boste le tako rešili neprijetnega občutka, da ste določene zadeve pozabili. Čustva vas bodo vznemirila. 

ŠKORPIJON
Naj vas ne bo strah vprašati glede pomembne situacije, ki vas bremeni v ozadju, saj boste z odgovorom veliko močnejši, povečali se bosta tudi vaša samozavest in vztrajnost. 

STRELEC
Pazite na finance, poskusite se držati urnika in se ne ozirajte preveč na sitnosti, ki bodo prav hitro pozabljene, še zlasti, če ste prepričani v svoj prav. Zvečer si boste vzeli nekaj časa zase.

KOZOROG 
Zvrstilo se bo več obveznosti, kar je za zdaj dobro, saj bo tako manj časa za razburjanje, še zlasti če nekoga še vedno ne morete prepričati o nečem, kar je za vas pomembno.

VODNAR
Srečanje, ki ga načrtujete, se bo končalo drugače, kot ste si zaželeli, saj vas spremlja nihajoča energija. Vse skupaj bo izpadlo boljše od predvidenega, le bodite potrpežljivi ter prilagodljivi.

RIBI
Nekdo bo vplival na vas veliko bolj, kot si želite priznati. Vsekakor pa popazite na to, kako se v domačem okolju odzivate, saj ste na tem področju trenutno v manjši nevarnosti.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic