Dnevni horoskop za sredo, 4. maja 2022

03. maj 2022
Dnevni horoskop za sredo, 4. maja 2022

Dnevni horoskop za sredo, 4. maja 2022

03. maj 2022
Foto: Pexels

Prihaja odličen čas, da pustite vse staro za sabo in se naučite nečesa novega.

Z veseljem boste širili obzorja, tako iz oči v oči kot tudi na spletu, kjer boste bolj dejavni kot običajno. S kuhanjem, čiščenjem, pospravljanjem in z globokimi vprašanji se tokrat ne boste ukvarjali. Bolj pomembno vam bo, da ste sproščeni. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Ob pogledu na urnik boste zaradi energije lune v dvojčkih postali nemirni in razdražljivi. Prešli boste k dejanjem, tako v poslovnih zadevah kot tudi na ljubezenskem področju.

BIK 
Ponavlja se tisto, kar vas že nekaj časa vznemirja. Še vedno boste nepotrpežljivi, posebno če so vpleteni tisti, ki vedno znova zanemarjajo vse vaše modre predloge.

DVOJČKA
Kljub temu da je luna v vašem znamenju, se bo zapletlo, posebno pri reševanju težavnih sporov. Nekaj vas vedno bolj moti, a niste v takem položaju, da bi trenutno kar koli spreminjali. 

RAK 
Premislite o tem, kako bi oživeli svoje ljubezensko razmerje in se pomaknili naprej. Preživite več časa v dvoje, ne glede na to, da se v zadnjem času odpira še veliko drugačnih možnosti.

LEV
Počutili se boste zmedeno in nič se ne dogaja tako hitro, kot bi vi želeli. Vse kar stoji na mestu in v vas se rojevajo čustva, pred katerimi bi najraje čim prej pobegnili v prihodnost.

DEVICA 
Vse vam gre na roko, zato ne oklevajte več z odločitvami, ki jih bo okrepila tudi luna v znamenju dvojčkov. Čas je, da storite več. Potrudite se, da bo vse skupaj drugače obarvano.

TEHTNICA
Glede čustvenega področja ne potrebujete nobenih nasvetov, morda le nekaj več časa, da se poglobite vase in tehtnega razmisleka. Določen čustveni odnos vam bo izredno pri srcu.

ŠKORPIJON 
Nekoliko negotovi boste, posebno na čustvenem področju. Morda preprosto potrebujete več podpore za stvar, v katero sicer verjamete, toda dokazov ni nikoli preveč. 

STRELEC 
Z energijo lune v dvojčkih se bo treba bolj potruditi za ohranjanje lepih odnosov. S strogim in trdim odnosom ljudi odganjate, zato poskusite delovati bolj mehko in prilagodljivo.

KOZOROG 
Zaznali boste nekaj strahu, čeprav za to nimate upravičenih razlogov. Vse boste nekako obvladali, čeprav ob tem porabljate nekaj več časa in energije. V ljubezni je že skrajni čas za spremembo.

VODNAR
Ni vam treba nikamor hiteti, čeprav boste imeli občutek, da zamujate. Shranite vse, kar boste morda potrebovali že v prihodnjih dneh. Potem bo dovolj časa, da se odločite, kaj je pomembno.

RIBI
Preveč ste mirni in čakate, da se nekaj premakne, kar samo od sebe, kar se ne bo zgodilo. Skušajte ukrepati, dokler je še čas in vas spremlja optimistična energija.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic