Dnevni horoskop za četrtek, 5. maja 2022

04. maj 2022
Dnevni horoskop za četrtek, 5. maja 2022

Dnevni horoskop za četrtek, 5. maja 2022

04. maj 2022
Foto: Pexels

Konjunkcija med Soncem in Uranom prinaša čas vznemirjenja, nepričakovanih sprememb, iskanja svobode in upora.

Zaznavali boste željo, da se osvobodite rutine in počnete nekaj povsem drugačnega od običajnih dejavnosti. Da bi se izognili nemiru in živčni napetosti, se podajte neobremenjeno v akcijo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Nočete popustiti, čeprav veste, da to morda ni najboljša odločitev. Zato preračunajte s pomočjo lune v znamenju raka vse razloge za in proti, preden se boste dokončno odločili.

BIK
Zaradi nežne energije lune v raku bo lažje pluti in delovati skozi globoke čustvene energije, in slediti notranjim občutkom. Odprite srce, prisluhnite bližnjim in lažje vam bo.

DVOJČKA 
Pričakujte nekaj zapletov, še posebej pri novih nalogah. Ljubezen je področje, ki vas trenutno ne prepriča, saj točno veste, kaj bi radi slišali, vendar opažate veliko nerazumevanja.

RAK
Ne zastavljajte vprašanj, za katera že vnaprej veste, da ne morete dobiti odgovora, ki si ga želite. Na osebnem področju se določeni dogovori morda niso obnesli, sicer pa je to le začasen zastoj.

LEV 
Čas vas priganja in ugotavljate, da ste v zaostanku, kar vas notranje obremenjuje. Nehajte se tako zelo trmasto oklepati istega, namesto da bi poskusili tudi kaj novega. 

DEVICA 
Na poslovnem področju bo veliko izzivov, ki jih bo težko uskladiti s potrebami družine in partnerja. Pomirite se in se posvetite svojim najbližjim, še posebej zvečer, ko vas bodo potrebovali.

TEHTNICA
Težko vam bo zaradi lune v znamenju raka pozabiti na nekaj, kar še vedno odmeva v vaših mislih. Opazili boste, da je še nekaj motečih dejavnikov, na katere nikakor niste pomislili. 

ŠKORPIJON
Pokažite kljub nežni energiji lune v raku, da ste samozavestni in da se ne boste ustavili. Prebudili se boste ravno takrat, ko drugi ne bodo pričakovali takšnega pogumnega odziva.

STRELEC
Presenečeni boste nad pozitivnim razpletom zanimive situacije, še posebej, če ste skoraj že obupali. V ljubezni vas bo navdihnil nekdo, ki vas zelo dobro pozna in razume. 

KOZOROG 
Dogovor, ki se ga veselite, bo pustil pečat. Pogovor bo potrdil, da se na to osebo lahko zanesete, vendar kljub temu pozorno in previdno izbirajte besede, da se preveč ne zapletete.

VODNAR 
Pazite pri delovnih pogajanjih, saj se lahko hitro zapletete v konflikt, ki ga bo težko rešiti. Energija lune v znamenju raka se bo najbolj razbohotila na ljubezenskem področju.

RIBI
Sočutna energija lune v raku vam bo pomagala, da boste uredili vse potrebno in si končno oddahnili. Družinski člani bodo ključne osebe, ki bodo znale prisluhniti vaši zgodbi in vas razveseliti. 

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic