Dnevni horoskop za ponedeljek, 30. maja 2022

29. maj 2022

Dnevni horoskop za ponedeljek, 30. maja 2022

29. maj 2022

Mlaj vas s svojo energijo prebuja na več možnih načinov.

Če razmišljate o spremembi, napredku ali obisku frizerja je sedaj pravi čas da vse skupaj udejanjite. Lažje se boste soočali, pogovorili in si vzeli tisto, kar smatrate, da vam pripada. Zmotil vas bo le notranji nemir. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
S pomočjo Mlaja boste spoznali, kako prilagodljivi ste, če je to potrebno. Iznajdljivost vas lahko reši, tako pri delu kot tudi v zasebnem življenju, kjer vse skupaj še ni na pravem mestu.

BIK
Ukvarjali se boste s sabo, nekaj boste želeli izboljšati. Morda bi bilo dobro, da bi začeli s pomočjo energije Mlaja v dvojčkih razmišljati o drugačnih prijemih in spremembah. 

DVOJČKA 
Nezadovoljni in nestrpni se boste spoprijeli z nalogo, ki ne sodi v vaše najljubše področje. Začnite postopoma, da boste lahko sledili in pripeljali vse skupaj do zaključka.

RAK
Pravila in pogoji vas lahko zaradi energije dvojčkov utrudijo, zato se postavite zase in vztrajajte pri zadevah, ki so že preverjene. Čas je, da se učite na napakah ter da osebno napredujete.

LEV
Ljubezen bo zaradi vpliva Mlaja postregla s presenečenji, ki bodo zahtevala le nekaj prilagajanja. Tudi na področju kariere se bodo pokazale odlične priložnosti, zato vklopite razum.

DEVICA 
Ne ozirajte se na tiste, ki vam določajo tempo, raje si izberite svoj način delovanja, kljub temu vam lahko uspe. Nestrpni boste, saj vas spremlja energija tistih, ki vas obkrožajo.

TEHTNICA 
Priznajte z Mlajem svoje napake in ne bodite malenkostni, ko bo treba poudariti svoje vrline. Ljubezen bo temeljila na vzponih in padcih, med katerimi boste želeli poiskati pravo pot.

ŠKORPIJON
Zaradi neprestanega nerganja lahko zaidete v težave in si nakopljete le še dodatne nevšečnosti. Namesto da se smilite sami sebi, dvignite glavo ter se podajte novim zadevam naproti.

STRELEC
Pomembna informacija prihaja z zamudo, zato boste na trenutke izredno nemirni, nestrpni in nezadovoljni. Naglost in impulzivnost vas lahko pripeljeta le do neugodne situacije ali konflikta.

KOZOROG 
Spoznali boste, da so imeli prav tisti sodelavci, ki so vas opozarjali, da bodite previdni. Prišel je trenutek, v katerem bo zelo pomembno, da gledate izključno nase.

VODNAR 
Obremenjeni boste z življenjskimi zadevami ki vas skrbijo, zato kljub Mlaju ne boste najboljša družba. Za slabo voljo boste odgovorni sami, zato nikar po nepotrebnem ne obremenjujte drugih.

RIBI
Zaradi Mlaja v dvojčkih lahko pričakujete intenziven razvoj dogodkov. Pri pogovorih boste odprti in direktni, zato si lahko obetate optimistično naravnane spremembe, predvsem v službi.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic