Kaj so za najbolj fatalni večer v letu oblekle znane Slovenke

02. junij 2022

Kaj so za najbolj fatalni večer v letu oblekle znane Slovenke

02. junij 2022

Sinoči se je odvil že 18. izbor Femme Fatale Slovenija, dogodek, za katerega se številne znane Slovenke še posebej uredijo.

Letošnja femme fatale je postala podjetnica, spletna vplivnica in pevka Hajdi Korošec Jazbinšek. Zjutraj je v Instagram objavi zapisala, da se je morala “uščipniti, ker sem mislila, da sanjam,” ter dodala, da bo “naziv nosila spoštljivo in z vso svojo odgovornostjo.”

View this post on Instagram

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)

Poleg Hajdi se je za naziv letos potegovalo še osem Slovenk: Manca Špik, Eva Boto, Jana Koteska, Ana Praznik, Maja Keuc Amaya, Melani Mekicar, Gordana Grandošek Whiddon in Alya.

Foto: Mediaspeed

Kandidatke podprle slovenske oblikovalke

Vsaka se je na izboru predstavila v kreacijah priznanih slovenskih oblikovalk, ki so na izboru spremljale svoje muze. Oblikovalka trajnostno luksuzne mode Matea Benedetti je podprla Jano Koteska, Maja Ferme pa Melani Mekicar.

Ana Praznik pa je imela sinoči malce drugačno podporo: ob strani sta ji zvesto stali prijateljici in članici skupine Bepop, Alenka Husić in Tinkara Fortuna.

Maja Ferme in Melani Mekicar (Foto: Mediaspeed)
Gordana Grandošek Whiddon z možem (Foto: Mediaspeed)
Alenka Husić, Ana Praznik in Tinkara Fortuna (Foto: Mediaspeed)
Maja Keuc (Foto: Mediaspeed)
Matea Benedetti in Jana Koteska (Foto: Mediaspeed)
Eva Boto (Foto: Mediaspeed)

V preteklosti so bile za femme fatale razglašene: Tanja Ribič (2004), Živa Vadnov (2005), Sanja Grohar (2006), Nina Ivanič (2007), Bernarda Žarn (2008), Jerneja Podbevšek Zhembrovskyy (2009), Nika Kljun (2010), Nataša Dobelšek (2011), Jadranka Juras (2012), Ana Lukner (2013), Tanja Skaza (2014), Nuška Drašček (2015), Alma Rekić (2016), Ota Širca Roš (2017), Lara Komar (2018) in Natalija Verboten (2019).

“Nova” femme fatale s “staro”. Foto: Mediaspeed

Leta 2020 izbora ni bilo, lani pa je naziv prejela osebna trenerka Patricia Pangeršič.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic