Oglasila se je ženska, s katero je Pique varal Shakiro

06. junij 2022
Oglasila se je ženska, s katero je Pique varal Shakiro

Oglasila se je ženska, s katero je Pique varal Shakiro

06. junij 2022
Foto: Profimedia

Razkrila je sočne podrobnosti iz njune afere in dodala, da si Shakira ne zasluži takšnega moškega.

Govorice, da se po enajstih letih razhajata pevka Shakira in nogometaš Gerard Pique, so se začele v začetku meseca, par pa je zdaj potrdil, da je njune zveze konec. Shakira naj bi partnerja zasačila z drugo žensko, ta pa je zdaj o aferi tudi javno spregovorila.

Gre za 32-letno Brazilko Suzy Cortez, ki je španskim medijem povedala, da ji je nogometaš pošiljal neprimerna sporočila, v katerih jo je spraševal o njeni zadnjici. Manekenka in TV voditeljica pravi, da o tem ni želela govoriti iz spoštovanja do Shakire, zdaj pa se je odločila, da razkrije vse. 

“Spraševal me je, kako velika je moja zadnjica”

“Spraševal je, kdaj se bom vrnila iz Brazilije v Evropo, vedno me je spraševal o moji zadnjici, zanimalo ga je, kako velika je, motilo pa ga je tudi, da Messi dobiva toliko pozornosti od mene,” je razkrila za španske medije in namignila, da ni edini, ki ji je pošiljal neprimerna sporočila.

“Edina igralca Barce, ki mi nikoli nista poslala ničesar, sta bila Messi in Coutinho. Sta odlična moška in spoštujeta svoje žene. Shakira si tega ni zaslužila,” je priznala.

Shakira se je bala zakonske zveze

45-letna kolumbijska pevka in njen deset let mlajši partner sta se začela videvati leta 2011, skupaj pa imata tudi dva otroka, devetletnega Milana in sedemletnega Sasho

Par se nikoli ni poročil, razlog za to pa naj bi bila predvsem Shakira, ki se boji zakona in tega, da bi s poroko postala nezaželena svojemu možu. “Koncept zakona me straši. Ne želim, da me ne vidi več kot svojo punco. Sem kot tisti prepovedani sadež, želim, da mi daje pozornost in da misli, da je vse odvisno od njegovega obnašanja,” je povedala pred leti.

Bo z otrokoma pobegnila iz Španije?

Vložitev vloge za ločitev tako ne bo potrebna, največja težava pa bo seveda skrbništvo nad otroki. Viri pravijo, da si niti Shakira niti Pique ne želita denarja, si pa pevka želi z otroki preseliti iz Španije. Viri pravijo, da tam nima družine ali prijateljev, za petami pa so ji tudi glede davkov. Na drugi strani pa si ​​Pique prav tako želi skrbništva nad sinovoma, ki sta v Barceloni živela od svojega rojstva.

V skupnem sporočilu za javnost sta zapisala, da med razhodom prosita za zasebnost svojih otrok, ki sta njuni glavni prioriteti. 

Avtor
Piše

B, P.

Style. Več novic