TikToker z največ sledilci je moški, ki ne govori

25. junij 2022

TikToker z največ sledilci je moški, ki ne govori

25. junij 2022
Foto: Instagram

Novi kralj TikToka je komik Khaby Lame, ki v svojih videih ne govori. 

Z več kot 143 milijoni sledilcev je Khaby Lame s pravim imenom Khabane Lame prehitel najstniško TikTok zvezdo Charlie d’Amelio in postal TikToker z največ sledilci.

Dvaindvajsetletni komik, ki je rojen v Senegalu in živi v Italiji, brez besed reagira na videe drugih TikTokerjev, ki predstavljajo različne uporabne (ali pač?) trike za vsakdanje življenje. 

@khaby.lame Happy thirst-day#learnfromkhaby #learnwithtiktok #imparacontiktok ♬ suono originale – Khabane lame

Lame je TikTok videe začel snemati na začetku pandemije koronavirusa. Takrat je tudi izgubil službo, zato je svoje dneve poleg z iskanjem službe zapolnil tudi z učenjem TikTok plesov.

V začetku leta 2021 se je domislil, da bi svoj TikTok posvetil snemanju reakcij na različne bizarne trike ter nanje reagiral zgolj z vzdihom, odkimavanjem z glavo ter z rokami. Menil je, da bo s preprostostjo dosegel največ ljudi. Danes poleg reakcij na druge videe snema tudi kratke komične prizore, ki pa prav tako ne vsebujejo govora. 

@khaby.lame The Simple Spider Man, have you seen the new movie? NO SPOILERS! ❌🕷 #learnfromkhaby #learnwithtiktok #spiderman #learnfromspiderman ♬ suono originale – Khabane lame

Njegovi videi so zares navdušili več milijonov uporabnikov tega omrežja, ki mu redno pošiljajo videe ljudi, ki preprosto stvar izvedejo na zelo kompliciran način. 

Lame je lani za CNN povedal, da mu ni pomembno, ali je prvi, drugi ali četrti TikToker z največ sledilci, njegov cilj je bil le, da ljudi nasmeji. Takrat je tudi povedal, da si želi igrati s svojim najljubšim igralcem Willom Smithom.

To mu še ni uspelo, je pa v tem letu spoznal Lionela Messija in ostale igralce PSG-ja, dirkače Formula 1, pa tudi Eda Sheerana in druge slavne osebnosti.

@khaby.lame Thanks for your help my bro @Ed Sheeran . 👇🏾what's your favorite song of my brother ED 🎶??#learnfromkhaby #learnwithtiktok #imparacontiktok ♬ suono originale – Khabane lame

Svoj uspeh pa dvaindvajsetletnik uporabi tudi za dobra dela – otrokom v svojem rojstnem Senegalu je priskrbel hrano.

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic