Dnevni horoskop za ponedeljek, 25. julija 2022

24. julij 2022

Dnevni horoskop za ponedeljek, 25. julija 2022

24. julij 2022

Nihanja razpoloženja ki prihajajo vas lahko izčrpajo do te mere, da ne boste več vedeli, kaj je prav in kaj je narobe.

Močne spomine boste znali vtkati v zgodbo, glasbo in umetnost na način, ki pritegne srce ljubljenih. Delujte skozi uspešnost, da razbremenite čustveno intenzivnost, ki se bo prepletala. Nikar ne delujte iz strahu, da bi bili zavrnjeni. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Vseh prebliskov, ki vas bodo čez dan, ko bo luna v dvojčkih, navdihovali, ne boste zmogli zadržati samo zase. Nastopali boste malce zmedeno in brezglavo, zato pazite na način izražanja. 

BIK
Svojo razigrano energijo, ki jo čez dan prinaša luna v dvojčkih, lahko tudi poslovno izkoristite v svoj prid. Ne oklevajte pred drznimi dejanji, ki vas lahko postavijo v ospredje na delovnem mestu. 

DVOJČKA
Globoka čustva bodo iskala odgovore. Lotili se boste ravno tistega, kar vas je v preteklih dneh najbolj motilo. Nikar se ne izgubite v malenkostih, saj vas lahko to notranje močno obremeni.

RAK
Določena situacija vas bo povabila k spremembi, ki pa ni tako nujna, da bi se zaletavali z glavo v zid. Raje počakajte na ugodnejšo priložnost ter na to, da se zadeve sestavijo v celoto.

LEV
Razveselile vas bodo pohvale, ki se bodo nanašale na to da ste brezhibno izpeljali vse poslovne načrte, ki vam jih je zadala pomembna oseba. Zasebno življenje bo od vas zahtevalo poglobitev.

DEVICA
Določena malenkost vas bo zamotila, saj boste prepričani, da bi nekaj morali storiti drugače. Z energijo lune v dvojčkih boste naleteli na uporabne informacije, ki bodo odskočna deska za prihodnje dni.

TEHTNICA
Luna v dvojčkih vas bo čez dan spodbujala in navdihovala. Veliko vam bo do tega, da bi se dokazali, še posebej na področjih, ki jih resnično obvladate. Pazite pa na finančno plat.

ŠKORPIJON
V ljubezni bo potrebno na zadeve pogledati iz bolj iz svetle plati. Tistih reči, ki jih ne boste sposobni povedati na glas, jih lahko pošljete v sporočilu, ki bo zagotovo naletelo na odziv. 

STRELEC 
Na delovnem mestu se bodo z luno v dvojčkih bliskovito obveznosti stopnjevale do točke, ko lahko vse skupaj poči. Ne pozabite si vzeti časa zase in za tisto, kar vas veseli, lažje vam bo.

KOZOROG
Dobre novice vam bo sporočil nekdo, ki je trden vir informacij. Nikar ne bodite skeptični, saj bi izgubili kanček svoje prednosti. V večernih urah, ko bo luna v raku, pričakujte več nežnosti.

VODNAR 
Na področju kariere boste imeli v sebi dovolj tekmovalnosti, da se zoperstavite vsem nasprotnikom. Glejte nase, ne na druge ter se povzpnite na tisto mesto, ki si ga že dlje časa ogledujete.

RIBI
Vsaka misel bo osredotočena na dejanja, s katerimi si lahko izboljšate svoje finančno in poslovno stanje. Velik izziv bo dokazati svojo delovno vnemo, ki pa bo na trenutke malce nihala.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic