Dnevni horoskop za nedeljo, 31. julija 2022

30. julij 2022

Dnevni horoskop za nedeljo, 31. julija 2022

30. julij 2022

Fraza ‘nikoli ne reci nikoli’ bo tokrat še kako pomembna.

Prihajajo zadeve, ki vam na prvi pogled ne bodo najbolj všeč, nato se boste sistematično povezali z njimi. Medsebojni odnosi bodo bolj zadržani, težko boste razmišljali samo o prijetnih stvareh, saj vam bodo iz ozadja ves čas trkale nerešene situacije in skrbi povezane s kariero in financami. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Nikar se zaradi kritične energije lune v devici ne razburjajte preveč glede malenkosti in popazite na svoje besede. Ne dovolite, da bi vas premagala nerešena čustva, ki silijo na plano.

BIK
Začutili boste notranje zadovoljstvo, ker ste končno obrnili novi list in se odločili za taktiko, ki je veliko bolj ustrezna. Luna v devici vas usmerja k nekoliko bolj zdravemu prehranjevanju.

DVOJČKA
Čeprav ste v preteklem obdobju zrušili navidezni most, ki vas je z nekom povezoval, si boste ponovno zaželeli bližine, pripravljeni se boste tudi soočiti. Lažje bo, če priznate svoje napake.

RAK
Nikar ne delajte ničesar na silo. To ni v vaši naravi in prej ali slej bi se izkazalo, da ste storili napako, zato previdno izbirajte prioritete. Družinsko okolje bo prijeten vir navdiha in harmonije.

LEV
Z nekom se boste morda sporekli, vendar boste spoznali, da je bilo vse skupaj potrebno, da se zadeve čim prej razčistijo. Z energijo lune v devici ne boste najbolj spontani in sproščeni.

DEVICA
Osredotočeni boste na nekaj, kar vam je v tem trenutku najpomembnejše. Ljubezen je prav tako blizu, zato ji dovolite, da se čim prej potopite v njene prijetne in hkrati strastne energije.

TEHTNICA 
Ocenite in analizirajte možnosti, preden se nečesa pomembnega lotite. Nesmiselno bi bilo izgubljati čas za morebitno misijo nemogoče, saj ga lahko porabite na več pametnejših načinov. 

ŠKORPIJON
Zaman čakate na prijetno povabilo, naslednji korak je vendarle vaš. Ljubezenske vibracije bodo odvisne od tega, koliko ste pripravljeni vložiti v vse skupaj. Lažje vam bo, če si priznate resnico.

STRELEC
Kljub težki energiji lune v devici se boste z veseljem prepustili toku dogajanja in radovedno pričakovali, kaj vam bo vse skupaj prineslo. Slabim možnostim se boste znali izogniti, kar vas pomirja.

KOZOROG
Znašli se boste sredi intenzivnega dogajanja v domačem krogu, kar vas lahko obremeni. Ne izgubljajte časa z analizami, hitro naredite zaključek in čim prej pojdite z dvignjeno glavo dalje.

VODNAR
Spomnili se boste nečesa, kar bi vas lahko potolažilo in pomirilo. Ne razmišljajte predolgo, saj je srčna priložnost tako rekoč na dlani. Spoznali boste svoje prednosti, ki vas bodo prijetno presenetile.

RIBI
Smotrno bi bilo, da naredite nekaj koristnega za svoje telo. Nadaljujte tako tudi v prihodnjem obdobju, saj prihajajo rezultati, ki vam bodo zarisali iskren nasmešek na vaše ustnice.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic