Mlada igralka potarnala, da ne zasluži dovolj, da bi preživela

29. julij 2022

Mlada igralka potarnala, da ne zasluži dovolj, da bi preživela

29. julij 2022

“Nikogar nimam, ki bi me finančno podpiral,” je izjavila Sydney Sweeney, trenutno ena najbolj vročih mladih igralcev v Hollywoodu, ter dodala, da si ne more privoščiti šestmesečenega odmora od igranja.

Sydney Sweeney ima za seboj izjemno uspešno leto. Kot zvezdnica dveh HBO-jevih uspešnic Evforija in Beli lotos je za nastopa v obeh serijah letos nominirana za emmyja, najprestižnejšo televizijsko nagrado.

A kljub uspehu ni plačana dovolj, pravi, češ, da “igralcev ne plačujejo več tako dobro kot nekoč”.

To je povedala v nedavnem intervjuju za The Hollywood Reporter, v katerem je spregovorila o “pritisku plačevanja računov”, ter da nima dovolj dohodkov, da bi si lahko privoščila šestmesečni premor od igranja: “Nikogar nimam, ki bi me finančno podpiral, na kogar bi se lahko obrnila za plačilo računov in pomoč.”

Z luksuznimi znamkami sodeluje, ker mora

Ravno ta pritisk je razlog, zakaj sprejema tudi druga dela, je razložila. “Igralcev ne plačujejo več kot nekoč, s prihodom pretočnih platform prav tako ne dobivamo več nadomestil od distributerjev,” je dejala.

V zadnjem času je zato postala obraz prestižnih znamk, kot so Miu Miu, Laneige in Armani Beauty, kar ji je pomagalo postati eden najprepoznavnejših mladih obrazov v Hollywoodu.

“Če bi samo igrala, si življenja v Los Angelesu ne bi mogla privoščiti. Sodelovanja z znamkami sprejemam, ker moram.”

Sydney v seriji Evforija. (Foto: Profimedia)

Ob tem je razkrila še svojo računico: “Pet odstotkov prihodkov gre mojim odvetnikom, deset odstotkov agentom in še kakšne tri odstotke poslovnim svetovalcem. Plačilo, ki ga vsak mesec dajem publicistom, znaša več kot obrok hipoteke,” je še potarnala 24-igralka.

No, kljub temu si je lahko v začetku letošnjega leta v Los Angelesu kupila razkošno domovanje za tri milijone dolarjev.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic