Dnevni horoskop za četrtek, 4. avgusta 2022

03. avgust 2022

Dnevni horoskop za četrtek, 4. avgusta 2022

03. avgust 2022

Merkur prehaja v znamenje device, stopate v obdobje resnosti, varčnosti in premišljenosti.

Delo in denar postajata pomembna faktorja, zato se bosta povečali tudi vztrajnost in motivacija. Odličen čas za organiziranje, načrtovanje in sestanke, saj bo um jasen in hiter, presoja pa realna. Lažje se boste soočali z zoprnimi in birokratskimi opravki. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Počutje bo popoldne, ko luna prehaja v škorpijona, postalo stabilno in počasi se boste vračali v pogumen tempo. Vseeno  pa se posvetite svojemu telesu in fizični kondiciji. 

BIK
Doživeli boste majhno, vendar sladko presenečenje, ki vam bo še dolgo ostalo v lepem spominu. Pazite, da ne boste z zaletavostjo tvegali nečesa le zaradi prebujene radovednosti.

DVOJČKA
Dovolite, da v določeni situaciji spregovorijo tudi čustva. Zatišje zadnjih dni bo zamenjala želja po globokih pogovorih, pripadnosti sorodni duši in tihi sreči ter zadovoljstvu. 

RAK
Malce popazite, kaj počnete, kljub temu se preveč ne obremenjujte z drugimi, saj jih boste težko zadovoljili. Zavedajte se, da ste svoje sreče kovač in uporabljate svoje zmožnosti. 

LEV 
S prehodom lune v škorpijona vam bo uspelo, da se boste otresli starih bremen. Zdelo se vam bo, da se vam je po dolgem času vse uredilo, končno boste lahko sproščeno zadihali.

DEVICA
Nestrpno boste pričakovali določen izid, zato boste precej napeti. Čeprav nihče ne bo želel priznati, bodo zaradi neuresničenih zadev vsi nekoliko bolj slabe volje. 

TEHTNICA
Ujeti v vseh obveznostih, boste mnenja, da se ne posvečate dovolj svojemu ljubezenskemu področju. Naredite nekaj korakov ter skušajte zopet prebuditi strast. 

ŠKORPIJON
V ljubezni bo vznemirljivo, tudi če ne poteka prav vse po vaših načrtih. Bodite bolj razumevajoči z osebo, ki bi vas rada presenetila. Konec bo takšen, kot ste si ga zamislili.

STRELEC
Na področju kariere ne morete pričakovati pomoči, saj bodo vsi prezaposleni. Tudi precej nehvaležna naloga se bo žal znašla v vaših rokah. Skušajte malce popustiti.

KOZOROG
Vse vam bo šlo dobro od rok, zato lahko vneto pričakujete prost in zabaven konec tedna, ki je pred vami. Zdravje in počutje bo na zavidljivi ravni, zato tistih, ki imajo težave ne boste razumeli.

VODNAR
Počutje bo popoldne, ko luna preide v znamenje škorpijona stabilno in počasi se boste vrnili v stanje, ki vam je še kako pisano na kožo. Novice, ki prihajajo, vas bodo prebudile.

RIBI
Na področju kariere boste nekoliko neprevidni, posebno v odnosih z ljudmi, ki so veliko bolj prebrisani. Izkazalo se bo, da nič ni prav preprosto, kar vas lahko popelje v stanje nervoze.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic