Madonna: Sin nosi moje obleke bolje kot jaz

12. avgust 2022

Madonna: Sin nosi moje obleke bolje kot jaz

12. avgust 2022

Kraljica popa je v nedavnem intervjuju hvalila svojega 16-letnega sina in razkrila, da ima odličen smisel za modo.

Madonna je bila gostja v slavnem šovu The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, kjer je med drugim govorila tudi o svojem “neverjetnem” sinu, 16-letnem Davidu.

Z Jimmyjem sta govorila o tem, kako nadarjen je David, saj trenutno ustvarja svojo glasbo, ima odličen smisel za humor, atletiko in modo, ob čemer je 63-letna zvezdnica dejala, da ima njen sin “vse”. “Nekoč bo tudi on tvoj gost,” je dejala Fallonu.

Razkrila je tudi, kako jo prekaša v modnem smislu.

“Lahko obleče katero koli obleko in izgleda neverjetno dobro,” je povedala in dodala: “To je res zoprno, saj nosi moja oblačila in je v njih videti bolje kot jaz.”

David je ženske obleke nosil že večkrat, tudi na dogodku v Brooklynu, ko je presenetil z dolgo športno rdečo obleko znamke Adidas.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Z Davidom ima največ skupnega od vseh svojih otrok

Madonna nikoli ni skrivala navdušenja nad svojim sinom, ki ga je sicer posvojila leta 2006, s svojim tedanjim možem, britanskim režiserjem Guyem Ritchiejem.

Leta 2019 je za britanski Vogue dejala, da je David tisti, s katerim ima od vseh svojih otrok največ skupnega. “Čutim, da me res razume in da ima več mojega DNK kot katerikoli od mojih otrok.”

Foto: Instagram

Kraljica popa ima šest otrok, štiri posvojene (poleg Davida še Mercy, Estere in Stello) in dva biološka, Lourdes in Rocca.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic