Dnevni horoskop za četrtek, 25. avgusta 2022

24. avgust 2022

Dnevni horoskop za četrtek, 25. avgusta 2022

24. avgust 2022

Vztrajnost in pogumne odločitve bodo bistvo in težko se boste izognili aktivnemu delovanju, ki bo iskalo smer uspeha.

Polni energije, prepričani vase ter zelo ponosni se boste lažje soočali z nastalimi težavami in poiskali najbolj smotrno rešitev. Na področju zdravja in počutja boste močni ter vitalni, skoraj nedotakljivi. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Nikar se ne spuščajte v zadevo, ki zahteva popolno zbranost. Veliko pozitivne energije lahko zaradi lune v levu pričakujete na ljubezenskem področju, kjer boste pripravljeni na novosti.

BIK 
Bodite pripravljeni na nepričakovano srečanje zadevo, ki vas bo najprej prestrašila. Vse skupaj bo dobro vplivalo tudi na počutje, saj boste zopet pogumni in zelo ambiciozni. 

DVOJČKA
Pričakujte kljub energični energiji lune v levu nekaj zastojev, ki vas bodo vznemirili. V ljubezni boste iskali razloge, da bi vse skupaj obrnili v svoj prid. Nič ne bo enostavno, zato se pripravite.

RAK 
Komunikativni in iznajdljivi boste predvsem na kariernem področju, kjer vas bo vpliv lune v levu dvignil v višave. Nikar pa si ne dovolite, da bi vas sodelavci vznemirjali in razburjali zaradi nepomembnih malenkosti.

LEV
Pripravite se na nekaj zoprnih opravkov, ki bi jih najraje preskočili. Ne opravljajte drugih, posebno pozornost posvetite raje temu, da začnete počasi osebno napredovati.

DEVICA
Nekdo vam bo predlagal odlično ter iznajdljivo možnost glede pomembne zadeve. Izvedeli boste nekaj koristnega, čeprav bo morda vaš prvi odziv nekoliko bolj zadržan. 

TEHTNICA
Nikar zopet ne ponavljate napake, na katero so vas v službi že opozorili. Ne delajte ničesar le zato, da je narejeno, ampak dovolite kreativnim vzgibom, da vas vodijo naprej.

ŠKORPIJON 
Čeprav trenutno ne najdete ustreznih rešitev glede pomembne situacije, bodite bolj budni ter previdni, ker se bodo v nasprotnem ponavljale stare težave. Težje kot običajno boste zaupali.

STRELEC 
Najbolj priporočljivo bi bilo, da pozorno prisluhnete nekomu, ki vas bo nagovoril, čeprav ste prepričani, da živita v različnih svetovih. Popazite, da ne boste v domačem okolju preveč samoumevni.

KOZOROG 
Bodite previdni, ko se boste znašli med dvema stranema, saj ne prenesete, da vas usmerjajo drugi. Varujte se pred zlobnimi jeziki, saj ste preveč občutljivi, da bi se z njimi soočili.

VODNAR
Spoznali boste, da se pomembne zadeve ne morejo uresničevati brez natančne sheme, nagaja vam tudi neprilagodljiv sodelavec. Nikar ne zapostavite svojega mnenja, raje vztrajate.

RIBI
Veliko sprememb prinaša novica, ki je boste deležni. Napetosti lahko premagate s pomočjo moči, ki vam jo podarja luna v znamenju leva. Pričakujete tudi rešitve in nov začetek.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic