Dnevni horoskop za petek, 26. avgusta 2022

25. avgust 2022

Dnevni horoskop za petek, 26. avgusta 2022

25. avgust 2022

Prijetna konjunkcija med Luno in Venero ter začetek obdobja Merkurja v tehtnici vabi na plano vse, kar je pozitivno.

Poudarjena bo lepota, mikale vas bodo barvite rešitve. Uspešne odločitve in kreativne želje prebujajo dodatno motivacijo. Tokrat vam nič ne bo težko, v odnosih vas nič ne bo zmotilo, saj boste ves čas zaznavali optimistično naravnano energijo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Zelo radovedni in učinkoviti se boste s pomočjo lune v levu z veseljem podali v nove dogodivščine. Številni vas bodo prosili za mnenje, ki bo za njihov napredek zelo pomembno.

BIK
Žal se boste morali tekom današnjega dne odločiti brez razumevanja drugih, kar bo prinašalo nekaj osebnega nezadovoljstva, ki se lahko odraža tudi na področju ljubezenskih odnosov.

DVOJČKA 
Poskusite obdržati dobre energije. Držite se osnovnih dogovorov, ostalo pa lahko s pomočjo lune v levu, ki prinaša samozavest ter pogumne odločitve prilagodite svojim trenutnim potrebam.

RAK
Obremenilo vas bo, da nimate pravih sogovornikov, ki bi vas znali poslušati. Premislite in spremenite smer svoje poti na način, da boste prebudili bolj optimistično razmišljanje.

LEV 
Začutili boste, da je pravi trenutek za začetek nove razgibane zgodbe, vendar pod pogojem, da vas nihče ne bo usmerjal, saj ste prepričani, da znate odlično poskrbeti zase.

DEVICA
Z vsem, kar se bo dogajalo, se boste zaradi lune v levu soočali lažje kot v preteklih dneh. Končno boste zopet nasmejani in pripravljeni na simpatično druženje v prijetnem okolju.

TEHTNICA 
Napornemu opravku se boste izogibali, kolikor se bo dalo, tudi zato, ker imate občutek, da ničesar ne morete spremeniti. Potrebujete več motivacije, ki jo prinaša luna v levu.

ŠKORPIJON 
S pomočjo energije lune v znamenju leva boste dosegli preboj. Ljubezen, podkrepljena z veliko intenzivnosti, bo nosila s sabo čudovite priložnosti, ki lahko obogatijo vaše življenje.

STRELEC 
Označili vas bodo, da ste zadnje čase premalo sočutni in razumevajoči. Kljub temu pa, predvsem na poslovnem in finančnem področju, ne pričakujte, da bo vse izpadlo tako zelo slabo.

KOZOROG
Preveč ste se obremenjevali, sedaj, ko je luna v levu, boste lahko dokončali brez težav, če se boste znali motivirati na pravi način ter dovoliti drugim, da vam priskočijo na pomoč. 

VODNAR
Na kariernem področju pričakujte pravo dramo.  Dogajalo se bo nekaj, kar vam bo onemogočilo da bi nanizali prave rešitve in vse skupaj čim prej zaključili s slogom zmagovalca. 

RIBI 
Resnično potrebujete spremembe, da se končno začnete boriti za tisto, kar vam je najbolj pri srcu. Pomembno je, da ne pustite slabi vesti, da vam vzame vso energijo in voljo.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic