Uredništvo / 24. avgust 2022

Kateri telefon se najbolje ujema z vašim življenjskim slogom?

Telefon že dolgo ni več samo pripomoček za opravljanje klicev, ampak je postal nepogrešljiv modni dodatek, ki služi tudi kot način samoizražanja. Vam je bolj všeč poslovna eleganca ali ste pristaš barv in vpadljivega dizajna? Berite dalje in ugotovite, kateri telefon vam je najbolj pisan na kožo.

Foto: Samsung

Večopravilnost na vrhuncu

Če vam je pri telefonu najbolj pomembna zmogljivost in večopravilnost, potem vam je na kožo pisan Samsung Galaxy Z Fold4, ki ponuja kar dva telefona v enem! Zloženega lahko uporabljate za klice, na odprtem pa si lahko date duška z obema rokama. Utrujeni prsti? Ni problema, uporabite S Pen pisalo, ki je tako natančno in lahkotno, kot bi pisali na papir. In ko potrebujete obe roki, telefon preprosto odložite, poiščite dober kot in ga pustite, medtem ko vi nadaljujete z opravili.

Skrito orožje večopravilnosti je tudi opravilna vrstica, na katero lahko dodate aplikacije in tako hitro prehajate med okni, ko ste v pogonu. S pomočjo sinhronizacije lahko s samo enim dotikom zaženete do kar tri aplikacije, pri čemer si vse skupaj delijo super produktivni zaslon.

Foto: Samsung

Izredno realističen zaslon

Za ogled vašega najljubšega filma ali serije vam zdaj ni več treba prižigati televizorja. Galaxy Z Fold4 namreč slovi po svojem izredno realističnem zaslonu, na katerem bo vsak film izpadel, kot da ga gledate v kinu.

Imate raje igrice? Z odmaknjenimi okvirji in še bolj skrito kamero pod zaslonom na 19,3-centimetrskem brezkončnem prepogljivem zaslonu med vami in vašimi najljubšimi igrami ne bo več nobenih črt.

Foto: Samsung

Trendovski in praktičen

Ljubitelji nežnih, naravnih barv, boste navdušeni nad Galaxy Z Flip4, ki ponuja nove pastelne barve: vijolično, grafitno, rožnato zlato in modro. Moten zaključek na steklu ustvari mehak kontrast svetlečemu kovinskemu okvirju z visokim sijajem in je videti izjemno trendovsko.

Trend gre z roko v roki z uporabnostjo. Ker je telefon zložljiv, ga boste namreč spravili v še tako majhno torbico ali ga pospravili v žep.

Foto: Samsung

Za najboljše selfije

Ljubitelji selfijev boste navdušeni! Selfi namreč lahko posnamete z glavno kamero, medtem ko si na pomožnem zaslonu ogledate predogled v realnem času. Oglejte si sami sebe od daleč s pregledovalnikom čez ves zaslon ali pa se dotaknite in si oglejte prvotno razmerje ter preverite, ali so vsi na posnetku.

Foto: Samsung

Pokažite svoj stil

S prilagodljivim 4,82 cm pomožnim zaslonom imate na voljo še eno platno za ustvarjanje. Po želji ga spremenite z uporabo videov, fotografij ali lastnim AR emojijem ter tako personalizirajte številčnico ure. S toliko nadzora ga lahko preprosto posodobite s svojim razpoloženjem, vremenom ali stilom, ki se bo prilegal vašemu videzu.

Galaxy Z Flip4 lahko upravljajte kar z dotiki in premiki na 4,82 cm pomožnem zaslonu. Ta vam omogoča dostop do hitrih nastavitev, na njem lahko odgovorite na besedilna sporočila in dodajate pripomočke ter imate aplikacije na vedno dosegu vaših prstov – povsem brez glavnega zaslona.

Foto: Samsung

Odlične fotografije tudi ponoči

Nad telefonoma bodo navdušeni tudi vsi ljubitelji fotografiranja. Galaxy Z Fold4 se lahko pohvali s 50 MP širokokotno kamero, s katero bodo celo hitri posnetki prave mojstrovine v visoki ločljivosti. S funkcijo izboljšanja podrobnosti lahko popravite globino in ostrino in tako ustvarite najboljše fotografije brez zamegljenosti.

Fotografije tudi v mraku ostanejo jasne. Napredna OIS in VDIS stabilizirata video posnetek, medtem ko super nočna rešitev zmanjšuje šum – vse to za osupljive posnetke ob zmanjšani svetlobi, ki kar prosijo, da jih znova predvajate.

Foto: Samsung

Galaxy Z Flip4 vsebuje posebno nightography tehnologijo, ki pa ni namenjena samo fotografijam – dobra je tudi pri videih. Z izboljšanim OIS in VDIS ostanejo posnetki brezhibni in brez tresljajev, tudi ko se veliko dogaja. Zmogljiva obdelava omogoča super nočni rešitvi, da zmanjša hrup in zagotavlja jasne posnetke, tudi pozno v noč.

Njegova FlexCam omogoča vsestransko, prostoročno izkušnjo kamere. Izkoristite agilne kote svojega telefona za zajemanje skupinskih posnetkov, selfijev in videoposnetkov iz neverjetnih perspektiv in impresivnih resničnih podrobnosti – tudi v vaših priljubljenih družabnih aplikacijah.

Foto: Samsung

Neverjetna vzdržljivost

To so prvi zložljivi telefoni, ki se lahko uprejo vodi! Ko imate enega izmed prvih vodoodpornih zložljivih pametnih telefonov na svetu, vam ni treba skrbeti glede vremenske napovedi. Galaxy Z Flip4 lahko zdrži 1,5 metra pod vodo do 30 minut, brez kakršnegakoli napora.

Tudi strah, da bi se telefon ob udarcu ali padcu na tla razbil, je odveč. Galaxy Z Fold4  in Galaxy Z Flip4 sta namreč od znotraj navzven narejena iz materialov, ki so kos vsemu, kar bo priletelo v vaše življenje. Od stekla do kovine – to so najtrpežnejše Samsung Galaxy zložljive naprave do zdaj.

Foto: Samsung

Oglasno sporočilo

Avtor
Piše

Uredništvo