Kaj pravi legendarni košarkar o svojem sinu v petkah?

02. september 2022

Kaj pravi legendarni košarkar o svojem sinu v petkah?

02. september 2022

Sin legendarnega košarkarja Magica Johnsona, EJ Johnson pravi, da se v svojem telesu počuti odlično.

Košarkar Magic Johnson v svoji oddaji They Call me Magic razkriva družinsko življenje s svojimi tremi sinovi. Eden izmed njih je 30-letni EJ Johnson, ki pa slovi po svojih ženstvenih opravah.

EJ je leta 2013 priznal, da je istospolno usmerjen ter da je spolno fluiden, od takrat pa je tudi znan po svojem ženstvenem oblačenju ter ličenju. Nekaj časa je tudi razmišljal o spremembi spola.

Kaj o tem pravi njegov oče?

Leta 2013, ko so medije preplavile slike EJ-ja s svojim takratnim fantom, je Magic za medije povedal: “Žena in jaz obožujeva EJ-ja in ga podpirava v vseh pogledih. Zelo smo ponosni nanj.” Toda za zaprtimi vrati je bilo videti nekoliko drugače, saj je Magic težko sprejel, da je njegov sin istospolno usmerjen.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ej je leta 2018 v pocastu z Jado Pinkett Smith spregovoril, da ga oče na začetku ni podpiral pri njegovi poti. A v zadnjih letih trdi, da je legendarni košarkar odrasel in je svojega sina sprejel takšnega, kakršen je.

“Magic je rekel da ‘bova že prestala to, samo čas potrebujem’ in oba sva začela malo jokati. Potem pa sem se preselil v New York za kolidž in ko je prišel na obisk, me je peljal za večerjo in me tako močno objel, da mi je skoraj zlomil hrbet, in takrat sem si rekel, da bo vse v redu. Resnično sem čutil ljubezen. Vse bo v redu.”

Foto: Profimedia

Magic pa trdi, da mu je pri tem predvsem pomagala žena. “Ko sem se staral in se je žena pogovarjala z menoj, nisem mogel obsojati EJ-ja. Moral sem sprejeti, kdo je in kdo želi biti. Pravzaprav mi je on pomagal priti do tega, ker je bil tako ponosen nase. Žena mi je rekla: ‘Poglej se v ogledalo.’ Rekel sem: ‘Prav imaš.’ Ker sem ponosen na to, kar sem. In to je dobil po meni,” je aprila 2022 povedal za Variety.

Foto: Instagram

V svojem telesu se počuti dobro

EJ razlaga, da se v svojem telesu počuti dobro. “Rad se imam takšnega, kakršen sem. Srečen in zadovoljen sem s seboj. Vedno sem govoril, da če se nekdo ne počuti dobro v svojem telesu, naj nekaj glede tega naredi. Ne čutim, da bi bil v napačnem telesu. Čutim, da je to telo, v katerem naj bi bil. Ne čutim potrebe po spremembi. Stoodstotno sem prepričan, kaj hočem. Udobno mi je v svoji koži in obožujem svoje telo,” je povedal za E!News.

Njegova fluidnost in okus za modo pa mu omogočata tudi številne možnosti in izbire v modnem svetu.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic