Dnevni horoskop za sredo, 14. septembra 2022

13. september 2022

Dnevni horoskop za sredo, 14. septembra 2022

13. september 2022

Pomembno je, da razmislite o stvareh v življenju, ki jih želite raziskati, ki jih želite početi, o semenih, ki jih želite posejati.

Skušajte se bolj poglobljeno približati določenim dejstvom, ki vplivajo na vaše delovanje na področju čustev. Priložnosti, ki jih ne bo malo, bodo dišale po dolgoročni stabilnosti in boljšemu zaslužku, po katerem hrepenite. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Kljub samozavesti, ki vas obdaja, se vam bo zdel nekdo preveč nedosegljiv, da bi mu pristopili. Dajte mu priložnost, morda ni tako zahteven, ko si vi domišljate v notranjosti.

BIK 
Kljub povečani nestrpnosti morate počakati na novo priložnost, ki je morda ne bo. Vaše počutje bo vseeno obarvano s pozitivnimi energijami, saj vas spremlja luna v vašem znamenju.

DVOJČKA 
Potrebujete premik, morda bo dovolj že, da se sprehodite in že boste dobili novi zagon. Težko boste ostali pri miru, zvezde vam kljub temu odsvetujejo večjo družbo, saj boste malce pikri.

RAK 
Nekaj boste povedali nepovezano, zato naj vas ne preseneti nekoliko nenavaden odziv na drugi strani. Tudi v ljubezni je edina pot to, da ste kar se da iskreni ter seveda sproščeni.

LEV  
Nekdo od bližnjih je v zadnjem obdobju do vas zelo toleranten, toda enkrat bo imel tudi on dovolj, posebno če ga boste kar naprej prekinjali, ko vam bo hotel nekaj pomembnega povedati.

DEVICA 
V družbi, ki je za vas pomembna, boste dobro sprejeti. Vseeno ostanite zaradi prehoda lune na preži, posebno pri pogovorih o zasebnem življenju. Tudi v službi pazite glede denarja in preverite pogodbe.

TEHTNICA 
Nekaj boste sprejeli bolj dramatično, kot je v resnici, zato hitro poskusite izvedeti, kaj se skriva v ozadju. Nekdo vam je veliko bolj naklonjen, kot si mislite, zato se lahko sprostite.

STRELEC 
Nekdo vas že nestrpno čaka, zato se čim prej soočite. Pazite, kajti morda vam bo kasneje še težje. Pri poslih vam ne more spodleteti, saj boste z luno v znamenju bika še kako pogumni.

ŠKORPIJON 
Ljubezenski odnosi ne bodo problematični, nekaj pa vas bo vseeno zmotilo. Z nekom izmed prijateljev ne bosta na isti valovni dolžini glede pogovorov. Želeli se boste poglobiti.

KOZOROG 
Marsikaj boste opravljali bolj površno, brez pravega navdušenja. Obstajajo tudi dnevi, v katerih ste precej zamišljeni in se ne morete poglobiti v to, kar vam dopovedujejo, sprijaznite se.

VODNAR 
Ni vse tako, kot ste si želeli, toda vi ste pravi mojster, ko je treba nekaj spremeniti. Nihče vas ne ovira, morda si želite le nekaj več časa, da naredite določene stvari po svoje.

RIBI 
Ponujajo vam nekaj zanimivega, a kaj, ko nimate dovolj energije in morate vse skupaj preložiti. V ljubezni boste uspešni, le ne govorite preveč o določenih, povsem zasebnih stvareh iz preteklosti.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic