Zvezdnice si brijejo glave! Je na vidiku nov trend?

19. september 2022
Zvezdnice si brijejo glave! Je na vidiku nov trend?

Zvezdnice si brijejo glave! Je na vidiku nov trend?

19. september 2022
Foto: TIkTok

Številne zvezdnice so se letos odločile, da se znebijo dolgih las in si popolnoma obrijejo glavo. 

Medtem ko sta se lani za drzen videz odločili Demi Lovato in Saweetie, pa je videz pravi trend postal šele letos. Britje glave je velik korak, za katerega se številne odločijo, ker si želijo spremembe, druge pa imajo za odločitev tudi bolj osebne in pomembne razloge.

Tukaj je šest zvezdnic, ki so letos navdušile s svojimi drznimi odločitvami:

Michaela Jaé Rodriguez se je po zmagi ločila od svojih las

Jaé Rodriguez se je za spremembo odločila februarja letos in pod objavo na Instagramu zapisala, da se je po spremembi pričeske počutila svobodno. Las se je znebila po zgodovinski zmagi na Zlatih globusih, kjer je prejela nagrado za najboljšo igralko v TV seriji. Rodriguez je tako postala prva transspolna igralka s to nagrado. 

Igralka je povedala, da jo je zmaga navdahnila za njen novi videz. Dodala je tudi, da so njeni dolgi lasje imeli velik pomen in zmaga za najboljšo igralko je bil trenutek, ko se je bila pripravljena od njih ločiti. 

Foto: Profimedia

Doja Cat se je znebila las in obrvi

Glasbenica je velika ljubiteljica drznih videzov, avgusta pa je šla še dlje in v Instagram objavi pokazala obrito glavo ter narisane obrvi – prave si je namreč prav tako pobrila. Pevka je vse kritike njenega videza nagovorila v tvitu:

“Dobila sem grammyja, prepotovala cel svet, moja pesem je bila na vrhu vseh lestvic in postala platinasta, ustvarjam hit za hitom in vi želite, da sem videti seksi in privlačno – j***te se!”

Kasneje je povedala, da se z novo frizuro počuti zelo dobro in da je z njo zelo zadovoljna.

Foto: Profimedia

Maisie Williams zdaj lahko uporablja šampon 3-v-1

Igralka, najbolj znana po uspešni seriji Igra prestolov, je v preteklosti imela različne pričeske, vključno z blond in roza bobom. Konec julija pa je z oboževalci delila sliko z dopusta, na kateri so njeni rjavi lasje obriti na ježka. Pod sliko je navdušeno zapisala, da si lahko zdaj lase umije kar s čistilom za obraz ali pa s šamponom 3-v-1.

Foto: Profimedia

Ireland Baldwin si upa vse

Hčerka Aleca Baldwina in Kim Basinger je konec prejšnjega meseca prav tako pokazala svojo novo frizuro – na blond pobarvanega ježka.

“Če mi rečete, da nečesa ne upam narediti, bom to vsekakor naredila,” pravi manekenka.

Svojim sledilcem je zaupala tudi, da si je vedno želela obriti glavo, a jo je bilo tega obenem zelo strah. “Zdaj pa mi je vseeno, kaj si drugi ljudje mislijo, počutim se lepšo kot kdajkoli prej.”

Foto: Instagram

Willow Smith si je lase prvič obrila pri dvanajstih 

Glasbenica in hči Jade Pinkett Smith in Willa Smitha je znana po drznih outfitih in pričeskah. Zvezdnica je na septembrski naslovnici Glamourja pozirala z obrito glavo in bleščicami na obrazu, za revijo pa povedala, da je britje glave najbolj radikalna stvar, kar jo je kdajkoli naredila. 

Pred leti je povedala, da se je prvič obrila pri dvanajstih letih, in sicer zaradi anksioznosti, ki jo je čutila med nastopanjem na svoji “Whip My Hair” turneji. Od takrat naprej pogosto menjava pričeske – od dolgih las do obritega ježka, odvisno od njenega počutja.

Foto: Instagram

TikTok zvezdnica si je želela novega začetka

Prejšnji petek je Dixie D’Amelio objavila YouTube video, v katerem je pokazala, kako si je obrila lase. Povedala je, da si je želela novega začetka in kljub nasprotovanju svoje ekipe, vztrajala pri svoji odločitvi. 

Mlajša sestra Charli D’Amelio, prav tako TikTok vplivnica, je sestro podpirala in rekla, da o tem neprestano govori ter da naj to že stori ali pa naj utihne. Dixie naj bi si tega želela že od šestega razreda in čeprav je bila v videu sprva vidno pretresenega glede svojega novega izgleda, je bila na koncu z njim več kot zadovoljna.

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic