Sedmi otrok slavnega igralskega para dobil nenavadno ime 

26. september 2022
Sedmi otrok slavnega igralskega para dobil nenavadno ime 

Sedmi otrok slavnega igralskega para dobil nenavadno ime 

26. september 2022
Foto: Profimedia

Alec in Hilaria Baldwin sta še sedmič postala starša, po šestih otrocih s španskimi imeni pa bo najmlajša nosila italijansko ime. 

Nekdanja inštruktorica joge in slavni igralec sta na Instagramu naznanila rojstvo svojega sedmega otroka, ki pa zanimivo, nima španskega imena. Poimenovala sta jo Ilaria, kar je italijanska različica imena Hilaria.

Tako mati kot hči sta zdravi, Hilaria pa je na Instagram zapisala, da Ilarijini “Balwinito” sorojenci že preživljajo čas z novorojenčico.

Baldwinova najstarejša hčerka Ireland, ki se mu je rodila v zakonu z igralko Kim Basinger, je danes stara 26 let, v zakonu s Hilario pa ima po že šest otrok, starih od devet let pa do devetnajst mesecev: Carmen Gabrielo, Rafaela Thomasa, Leonarda Angela Charlesa, Romea Alejandra Davida, Eduarda Paua Lucasa in Marío Lucío Victorio. Slednja je bila rojena prek nadomestne matere, in sicer zgolj pet mesecev po rojstvu zadnjega sina. 

Hilaria Baldwin je sicer šestim otrokom dala špansko ime, domnevno zaradi svojih španskih korenin, ki pa so še vedno pod velikim vprašajem. Številni menijo, da se 38-letnica le pretvarja, da je Španka, saj naj bi bilo glede na dobljene informacije njeno pravo ime Hillary Hayward-Thomas, dokler se ni preimenovala v Hilario. 

Zakaj toliko otrok?

64-letni igralec je letos aprila ob videu hčerke Marilú (Maríe Lucíe Victorie) na Instagramu zapisal:

“Ljudje me vprašajo, zakaj. Zaradi tega. Biti starš je največje potovanje.”

Vprašanje o tem, zakaj sta se zakonca odločila za toliko otrok, se sicer ponavlja že več let. Hilaria je že novembra 2017 povedala, da število otrok, ki jih imata, ni povezano z vero ali zato, ker si želi denarja slavnega igralca. 

“Zato imava rada otroke – so preprosto čudoviti in prinašajo toliko veselja. Pa še to, mislim, da morava naseliti ta svet s celo novo generacijo res dobrih ljudi. Moji mali ‘Baldwinits’ so tako dobre duše in upam, da še naprej rastejo in svet delajo boljši.”

Od leta 2017 do danes sta dobila še štiri nove otroke in čeprav je Hilaria avgusta 2020 povedala, da se bosta nekega dne ustavila pa očitno ta dan še ni blizu.

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic