Dnevni horoskop za petek, 30. septembra 2022

29. september 2022

Dnevni horoskop za petek, 30. septembra 2022

29. september 2022

Pripravite se, prihaja zelo ekspanzivna, svobodna in vizionarska energija.

Če ste običajno pragmatični ali cinični, boste morda ugotovili, želite biti bolj optimistični. Vaš um bo začel razmišljati o vseh možnostih situacij, namesto da bi se osredotočal samo na morebitne ovire. Energija bo obnovila vaš smisel za pustolovščino in morda boste imeli željo, da naredite nekaj novega, drugačnega. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Čeprav vas bo doletela nepredvidena težava, se zaradi energije lune v strelcu ne boste preveč obremenjevali z njo. Vse zadeve se bodo končno sestavile v umirjeni smeri.

BIK 
Trmasto boste vztrajali pri svojih načelih, ne boste razpoloženi za to, da bi se prilagajali. Potrebujete več konkretne akcije, v nasprotnem boste napeti in zdolgočaseni hkrati.

DVOJČKA 
Začeli boste razmišljati drugače, kar bo za vas pozitivna sprememba. Med sodelavci, ki vas bodo presenečeno opazovali, boste širili pozitiven duh. Nasmehnite se neznani osebi.

RAK 
Vse tisto, v kar ste dvomili, se bo z luno v strelcu odvilo tako, da boste obstali kar brez besed. Glavno odločitev vsaj začasno prepustite drugim, saj o nečem niste popolnoma prepričani.

LEV 
Kljub temu da vas spremlja luna v strelcu, se ne spogledujte preveč s tveganjem in nevarnostjo. Niste še pripravljeni na velike resne korake, zato ne prehitevajte časa. 

DEVICA 
Vezani boste razdvojeni med delom in ljubeznijo, ter prikupno zmedeni. Zberite potrebne moči in se zberite na pomembne opravke, ki od vas zahtevajo predanost. 

TEHTNICA 
Delovanje bo z luno v strelcu optimistično obarvano, hitro in fleksibilno. Svoj mir boste bolj težko poiskali, bo pa prisotno tudi na področju družinskih odnosov dobro počutje.

ŠKORPIJON 
Določeni dogodki bodo v vas obudili čustva, ki vas bodo spremljala in vam bodo oteževala odločitve. Najprej globoko razmislite, šele nato se odločite, kako naprej.

STRELEC 
Prihaja pozitivno delovanje, saj se luna nahaja v vašem znamenju, zato se nehajte obremenjevati z zadevami, s katerimi niste direktno povezani. Ozrite se vase in uživajte.

KOZOROG 
Dobili boste priložnost, v kateri bo zelo pomembna vaša iznajdljiva in v dobre rezultate usmerjena narava. Z luno v strelcu boste hrepeneli po novem znanju in modrosti.

VODNAR 
Skušajte na situacijo, v kateri se boste znašli na kariernem področju, pogledati na različne načine, ne le izključno iz svojega zornega kota. Nekdo vas bo opomnil na obljubo.

RIBI 
Tudi če bo iz obzorja izginilo ravnotežje, se nikar preveč ne obremenjujte, saj vas spremlja igriva energija lune v strelcu, ki spodbuja svetel pogled naprej in prebuja radovednost.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic