George Clooney razkril, kako njegova leta vplivajo na zakon z Amal

16. oktober 2022

George Clooney razkril, kako njegova leta vplivajo na zakon z Amal

16. oktober 2022

Slavni igralec je že večkrat poudaril, kako zelo uživa v zakonu s 17 let mlajšo pravnico za človekove pravice, zdaj pa je pojasnil, kako so mu leta pomagala, da je bil popoln partner svoji ženi.

George Clooney je nekoč veljal za najbolj zaželenega samca v Hollywoodu. Ti dnevi so zdaj daleč za njim, njegov zakon z Amal Clooney pa cveti. Trenutno si v kinu lahko ogledamo film Pot v raj, v katerem igra z Julio Roberts, v resničnem življenju pa je očitno njegova pot v raj njegova žena Amal.

Čeprav je trajalo dolgo, da se je ustalil, glede na to, da se je poročil pri 53 letih, je v intervjuju za E!News povedal, da mu je starost prinesla določeno stopnjo zrelosti, zaradi katere je zdaj popoln partner. “V večini stvari se strinjava,” je razkril Clooney, ki je pred tem dejal, da se z Amal nikoli ni zares prepiral. “Ko imaš 61 let, kot jih imam zdaj jaz, na nekatere stvari gledaš malo drugače.”

Foto: Profimedia

Kot primer je navedel, da se lahko mlajši moški “zataknejo” s svojimi ženami glede barve, v katero bi morali prebarvati prostore v hiši. “Amal želi stene pobarvati rumeno. Če bi bil mlajši, bi se mi zagotovo zdela neumna barva. Zdaj sem to pustil, čisto vseeno mi je. Koga briga, če je stena rumena? ” razlaga Clooney.

Z leti se je naučil dati prednost stvarem v življenju

Najprej izbere, kaj je zanj najpomembnejše: “Najpomembneje je, da lahko najdeva tiste pomembne stvari, ki so nama skupne in nama ni treba skrbeti za malenkosti.”

George in Amal Clooney sta poročena osem let, igralec pa je od odvetnice za človekove pravice starejši kar 17 let. “Ker sem začel dokaj pozno, nekako ne morem deliti nasvetov za srečen zakon. Na svoj zakon gledam, kot da sem najsrečnejši človek na svetu in preprosto moram to ceniti,” je še dodal.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic